Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χ: Σχεδιάζει νέα premium έκδοση με 3 επιλογές συνδρομής

Οι premium προσφορές μπορεί να χωριστούν σε 3 διαφορετικά πακέτα: Premium Basic, Premium Standard και Premium Plus

Μια νέα premium έκδοση με περισσότερες επιλογές συνδρομής φαίνεται πως σχεδιάζει η πλατφόρμα X, πρώην Twitter. Πιο συγκεκριμένα, ο κώδικας της εφαρμογής υποδηλώνει ότι οι premium προσφορές ενδέχεται να χωριστούν σε 3 διαφορετικά πακέτα: Premium Basic, Premium Standard και Premium Plus.

Το Premium Basic αναμένεται να έχει «πλήρεις διαφημίσεις», το Premium Standard θα έχει «μισές διαφημίσεις», ενώ το Premium Plus δεν θα έχει καθόλου διαφημίσεις.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνδρομητές X Premium βλέπουν λιγότερες διαφημίσεις στα χρονοδιαγράμματα τους σε σύγκριση με χρήστες που δεν πληρώνουν. Όσοι είναι συνδρομητές στο X Premium απολαμβάνουν ήδη αποκλειστικές λειτουργίες όπως προσαρμογή του εικονιδίου της εφαρμογής, επεξεργασία αναρτήσεων, μορφοποίηση κειμένου, μεγαλύτερες αναρτήσεις και βίντεο, καθώς και πρόσβαση στο X Pro (παλαιότερα γνωστό ως TweetDeck).

Επί του παρόντος, μια συνδρομή Premium κοστίζει 8 $ το μήνα ή 84 $ το χρόνο. Ωστόσο, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία πληροφορία σχετικά με το κόστος των νέων πακέτων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις