Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εθνική Τράπεζα: Στις 27 Οκτωβρίου το συνέδριο Fintech Athens 2.0

Έμφαση θα δοθεί σε πρωτοβουλίες από την Νοτιοανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή, καθώς και στους τομείς του ESG, τουρισμού, της έρευνας, των τεχνών και των δημιουργικών βιομηχανιών.

Στις 27 Οκτωβρίου διοργανώνεται από την Εθνική Τράπεζα και το Greek Fintech Hub το δεύτερο συνέδριο Fintech Athens 2.0, με σημαντικούς ομιλητές από Κεντρική, Νοτιοανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Λαμβάνει χώρα στις 10:00 πμ, στις εμβληματικές εγκαταστάσεις της Εθνικής Τράπεζας, στο κέντρο της Αθήνας, στο Αμφιθέατρο Καρατζά, Αιόλου 82.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για την εγγραφή σας χρησιμοποιείστε τον ακόλουθο σύνδεσμο.

Το συνέδριο αποτελεί μια δράση του Smart Attica, έχει σκοπό να φέρει σε επαφή ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς με πρωτοβουλίες από τον χώρο του Fintech, διευκολύνοντας και ενθαρρύνοντας τον διάλογο, την αλληλεπίδραση και τη δικτύωση. Έμφαση θα δοθεί σε πρωτοβουλίες από την Νοτιοανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή, καθώς και στους τομείς του ESG, τουρισμού, της έρευνας, των τεχνών και των δημιουργικών βιομηχανιών. Χορηγός είναι το EIF. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν εδώ την ατζέντα του συνεδρίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις