Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η νέα εταιρική ταυτότητα του insurancemarket

Το insurancemarket στοχεύει να βοηθήσει τον καταναλωτή παρέχοντας άνεση στις επιλογές του.

Σε rebranding και ανανέωση του λογοτύπου και της συνολικής του εμφάνισης προχωράει το insurancemarket, η πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Η επιδίωξη του insurancemarket είναι να βοηθήσει τον καταναλωτή, παρέχοντας άνεση στις επιλογές που θα κάνει, ενώ η νέα του εμφάνιση έρχεται να ενισχύσει το αίσθημα της ασφάλειας σε όλα τα στάδια της ασφάλισης.

Το insurancemarket κινείται στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής προσέγγισης, πρώτα μέσα από την κατανόηση των διαφορετικών αναγκών του καταναλωτή και έπειτα παρέχει λύσεις, για την αγοραστική εμπειρία.

Για το insurancemarket, ασφάλεια σημαίνει να βρίσκουν οι καταναλωτές τις επιλογές που επιθυμούν, όχι μόνο εξοικονομώντας χρήματα, αλλά απολαμβάνοντας υπηρεσίες όπως το insurancemarket app, το πρώτο insurance wallet στην Ελλάδα – που δίνει στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα να διαχειρίζεται την ασφάλειά του μέσα από κινητό του.

Ο Στέφανος Φαλκονάκης, Chief Growth & Marketing Officer επισημαίνει: “Είμαστε πολύ περήφανοι για τη νέα μας εικόνα! Η καινοτομία είναι στο DNA μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εξελισσόμαστε και να πρωτοπορούμε συνεχώς. Ακολουθώντας πιστά τις αξίες μας, η νέα μας ταυτότητα δεν σηματοδοτεί απλώς μια αλλαγή στην εικόνα μας, αλλά είναι απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής μας να καινοτομούμε συνεχώς, προσθέτοντας νέες υπηρεσίες και ανανεώνοντας τις ήδη υπάρχουσες, πάντα προς όφελος του καταναλωτή.

Επίσης προσθέτει, «από το νέο, κομψό λογότυπο έως την ανανεωμένη χρωματική παλέτα, αναδεικνύουμε αξίες όπως η απλότητα, η διαφάνεια, η αντικειμενικότητα, η καινοτομία και η ευελιξία, πάντα με στόχο μία καλύτερη εμπειρία ασφάλισης. Σας καλούμε να μας ακολουθήσετε σε έναν κόσμο όπου ασφάλεια είναι να συγκρίνεις”.

Το insurancemarket  που έχει λάβει διακρίσεις για την εξυπηρέτησή και τις υπηρεσίες, δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να συγκρίνει όχι μόνο ασφαλιστικά προϊόντα, αλλά επιπλέον, παρόχους ενέργειας και χρηματοοικονομικά προϊόντα.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις