Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Apple: Ετοιμάζει δύο νέα αναδιπλούμενα iPhone

Η δημοσίευση αναφέρει ότι η Apple διερευνά αναδιπλούμενα iPhone ήδη από το 2018 και επί του παρόντος έχει τουλάχιστον δύο πρωτότυπα μοντέλα που διπλώνουν σαν clamshell.

Η Apple επιμένει στα αναδιπλούμενα iPhone, σύμφωνα με νέα έκθεση του The Information. Η δημοσίευση αναφέρει ότι η Apple διερευνά αναδιπλούμενα iPhone ήδη από το 2018 και επί του παρόντος έχει τουλάχιστον δύο πρωτότυπα μοντέλα που διπλώνουν σαν clamshell.

Το νέο αναδιπλούμενο iPhone βρίσκεται σε πρώιμη ανάπτυξη, οπότε δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Παράλληλα, αναπτύσσει ένα αναδιπλούμενο iPad μεγαλύτερου μεγέθους.

Η Apple λέγεται ότι συζήτησε πρόσφατα παραγγελίες εξαρτημάτων με κατασκευαστές στην Ασία, για ένα αναδιπλούμενο iPhone σε δύο διαφορετικά μεγέθη. Ωστόσο, το The Information αναφέρει ότι το έργο μπορεί να ακυρωθεί εάν το τελικό προϊόν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα πρότυπα σχεδιασμού της Apple.

Η ομάδα βιομηχανικού σχεδιασμού της Apple θέλει να δημιουργήσει μια συσκευή που να διπλώνει προς τα έξω, όπως της Huawei. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να βλέπει την οθόνη όταν είναι διπλωμένη και επίσης θέλουν μια συσκευή που να είναι λεπτότερη από τα σημερινά iPhone και να μην είναι πολύ παχιά όταν διπλώνουν.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Apple έβαλε το αναδιπλούμενο έργο iPhone σε αναμονή γύρω στο 2020 και εναλλακτικά επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη ενός αναδιπλούμενου iPad mini. Αυτή η συσκευή θα έχει οθόνη περίπου οκτώ ιντσών. Ένα αναδιπλούμενο iPad έχει λιγότερο αυστηρές απαιτήσεις ανθεκτικότητας σε σύγκριση με ένα τηλέφωνο. Το iPad θα μπορούσε επίσης να είναι παχύτερο, καθώς δεν αναμένεται να αποθηκευτεί σε τσέπες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις