Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Microsoft αποκαλύπτει πόσο θα πρέπει να πληρώσουν οι επιχειρήσεις για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα Windows 10 με ασφάλεια

Η Microsoft ανακοίνωσε τη λήξη της υποστήριξης μέσω ενημερώσεων για τα Windows 10 στις 14 Οκτωβρίου 2025. Όσοι χρήστες επιθυμούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα με ασφάλεια θα πρέπει να αποκτήσουν ετήσια συνδρομή για τις ενημερώσεις ασφαλείας (ESU). Αυτή η αλλαγή στην πολιτική της Microsoft σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει πλέον να πληρώνουν για να διατηρούν σε υψηλά επίπεδα την ασφάλεια στο λειτουργικό τους σύστημα, αλλιώς θα πρέπει να περάσουν στα Windows 11.

Οι ενημερώσεις ασφαλείας που προσφέρει η Microsoft για τους χρήστες των Windows 10 θα ξεκινούν από $61 για το πρώτο έτος ενώ η τιμολόγηση για επιπλέον ενημερώσεις ασφαλείας θα είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά, με τους χρήστες να πρέπει να αγοράζουν άδειες για κάθε συσκευή Windows 10 που επιθυμούν μετά τη λήξη της υποστήριξης.
Για τις επιχειρήσεις, το κόστος αρχίζει από $61 για το πρώτο έτος, με τις τιμές να διπλασιάζονται για κάθε πρόσθετο έτος υποστήριξης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις