Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Ceartas συγκεντρώνει 4,5 εκατ. δολάρια για τον εντοπισμό περιεχομένου που δημιουργείται από AI

Το κεφάλαιο θα βοηθήσει την Ceartas να ενισχύσει τις εξατομικευμένες λύσεις της κατά της πειρατείας, καλύπτοντας διάφορους τομείς και αντιμετωπίζοντας την κλιμακούμενη πολυπλοκότητα των ψηφιακών απειλών. 

Η Startup κατά της πειρατείας Ceartas, με έδρα το Δουβλίνο, συγκέντρωσε 4,5 εκατομμύρια δολάρια σε γύρο χρηματοδότησης Seed, σε συνέχεια προηγούμενης χρηματοδότησης το 2021. Στόχος της εταιρείας είναι ο εντοπισμός περιεχομένου που δημιουργείται από AI.

Οι συμμετέχοντες στον γύρο χρηματοδότησης ήταν η Earlybird Venture Capital, η Upside VC και μια σειρά επενδυτών αγγέλων. Αυτή η τελευταία επένδυση ωθεί επίσης τη Ceartas να ενισχύσει τις εξατομικευμένες λύσεις της κατά της πειρατείας, καλύπτοντας διάφορους τομείς και αντιμετωπίζοντας την κλιμακούμενη πολυπλοκότητα των ψηφιακών απειλών.

Η πλατφόρμα της Ceartas εκδίδει νομικές ειδοποιήσεις για πειρατικό περιεχόμενο, μειώνοντας σημαντικά την προβολή του περιεχομένου αυτού στο Google κατά 98%, με ποσοστό 99% στη συνολική αφαίρεση περιεχομένου τόσο από τις μηχανές αναζήτησης όσο και από άλλες πηγές. Προσφέρει επίσης ανίχνευση deepfakes και άλλων παραβιάσεων πνευματικών δικαιωμάτων που δημιουργούνται χρησιμοποιώντας AI.

Η Ceartas είναι επίσημος συνεργάτης ασφάλειας του OnlyFans και συνεργάτης προστασίας επωνυμίας του Fanfix. με τους οποίους συνεργάζεται για τη διαφύλαξη του ψηφιακού περιεχομένου και της πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλες τις βασικές πλατφόρμες της ψηφιακής οικονομίας

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις