Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΕΚΠΑ: 2ος Φοιτητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας 

 Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι 31 Μαΐου 2024.

Σε εξέλιξη μέχρι τις 31 Μαΐου 2024 θα βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής των φοιτητών του Πανεπιστημίου της Αθήνας (ΕΚΠΑ) στον 2ο Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Αρχιμήδης.

Ο διαγωνισμός αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΕΚΠΑ να σκεφτούν δημιουργικά και να προτείνουν νέες ιδέες και λύσεις για σύγχρονες προκλήσεις και ανάγκες της κοινωνίας, της οικονομίας και της επιχειρηματικής κοινότητας. Παράλληλα, τους προσφέρει τη δυνατότητα να αναπτύξουν και να ωριμάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, μέσα από ένα δομημένο πλαίσιο εκπαίδευσης και συμβουλευτικής υποστήριξης που προσφέρει το Κέντρο Αρχιμήδης.

Αρωγοί στον φοιτητικό διαγωνισμό, με χορηγία των βραβείων των νικητών, συνολικής αξίας 18.000€, είναι οι εταιρίες Accenture, Bayer και Pharmathen, και χορηγός επικοινωνίας το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αίτηση στον διαγωνισμό μπορούν να υποβάλλουν, τόσο μεμονωμένοι ενεργοί προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές/φοιτήτριες του ΕΚΠΑ, όσο και φοιτητικές ομάδες, υπό την προϋπόθεση, όλα τα μέλη της ομάδας να πληρούν τον όρο του ενεργού φοιτητή του ΕΚΠΑ, κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Περισσότερες πληροφορίες για τον φοιτητικό διαγωνισμό και η ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας του Κέντρου Αρχιμήδης https://archimedes.uoa.gr/2os-foititikos-diagonismos/

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις