Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

OpenAI και Reddit ενώνουν τις δυνάμεις τους – Το περιεχόμενο του Reddit έρχεται στο ChatGPT στο

Το Reddit θα αρχίσει να προσφέρει ορισμένες λειτουργίες AI σε χρήστες, με την υποστήριξη της OpenAI.

Η OpenAI και το Reddit, η αμερικανική ιστοσελίδα συγκέντρωσης ειδήσεων, περιεχομένου και συζήτησης ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία νέα συνεργασία που θα επιτρέψει στην OpenAI να εμφανίσει τις συζητήσεις του Reddit στο ChatGPT.

Οι μετοχές του Reddit σημείωσαν άνοδο 11% στις συναλλαγές την Πέμπτη, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε την συνεργασία με την OpenAI που θα επιτρέψει στον κατασκευαστή του ChatGPT να εκπαιδεύσει τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης του σε περιεχόμενο του Reddit.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η OpenAI θα αποκτήσει πρόσβαση στη διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών δεδομένων του Reddit ή API, η οποία παρέχει σε πραγματικό χρόνο, δομημένο και μοναδικό περιεχόμενο από το Reddit, σύμφωνα με την ανακοίνωση

Το Reddit θα αρχίσει να προσφέρει ορισμένες λειτουργίες AI σε χρήστες, με την υποστήριξη της OpenAI. Η Google ανακοίνωσε μια παρόμοια συνεργασία με το Reddit τον Φεβρουάριο, επιτρέποντας στην εταιρεία να εκπαιδεύσει τα μοντέλα AI της, όπως το Gemini, σε περιεχόμενο του Reddit μέσω πρόσβασης στο API της πλατφόρμας.

Η συνεργασία θα επιτρέψει επίσης στο Reddit να εισαγάγει νέες λειτουργίες που υποστηρίζονται από AI σε redditors και mods και θα βασιστεί στην πλατφόρμα μοντέλων AI της OpenAI για να το κάνει αυτό. Επιπλέον, η OpenAI θα γίνει διαφημιστικός συνεργάτης του Reddit. Η συνεργασία στοχεύει να κάνει το περιεχόμενο του Reddit πιο προσβάσιμο, προωθώντας την ανθρώπινη μάθηση και ερευνώντας τρόπους για την οικοδόμηση κοινότητας και ενδυνάμωσης στο διαδίκτυο

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI, Sam Altman, είναι πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου και βασικός μέτοχος της Reddit. Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI, Brad Lightcap, ηγήθηκε της συμφωνίας, η οποία εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, ανέφερε η ανακοίνωση.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η OpenAI κυκλοφόρησε ένα νέο μοντέλο AI και μια έκδοση του ChatGPT για υπολογιστές, μαζί με μια ενημερωμένη διεπαφή χρήστη, την τελευταία προσπάθεια της εταιρείας να επεκτείνει τη χρήση του δημοφιλούς chatbot της. Η ενημέρωση φέρνει το GPT-4 σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών της OpenAI που το χρησιμοποιούν δωρεάν, δήλωσε η Chief Technology Officer Mira Murati τη Δευτέρα σε μια εκδήλωση. Ο Murati δήλωσε ότι το νέο μοντέλο, GPT-4o, είναι «πολύ πιο γρήγορο», με βελτιωμένες δυνατότητες σε κείμενο, βίντεο και ήχο. Η OpenAI δήλωσε ότι σχεδιάζει τελικά να επιτρέψει στους χρήστες να συνομιλούν μέσω βίντεο με το ChatGPT.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις