Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το French Tech Athens Sport Tech Event: “Breaking Records, Building Ventures”, έρχεται στις 18 Ιουνίου

Η εκδήλωση θα εμβαθύνει στο μέλλον της αθλητικής τεχνολογίας και της ανάπτυξης που οδηγεί στην επιτυχία τόσο στον αθλητισμό όσο και στην επιχειρηματικότητα.

Η La French Tech, με έδρα τη Γαλλία, είναι ένα κίνημα που συγκεντρώνει νεοφυείς επιχειρήσεις, επενδυτές, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και δημιουργούς κοινοτήτων, δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο κοινοτήτων γαλλικής τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο. Έχοντας δημιουργήσει ένα τεράστιο δίκτυο 13 γαλλικών πρωτευουσών τεχνολογίας, 45 κοινοτήτων γαλλικής τεχνολογίας στη Γαλλία και 63 κοινοτήτων γαλλικής τεχνολογίας που εδρεύουν σε 100 πόλεις σε όλο τον κόσμο, οι οποίες τονώνουν το τοπικό τους οικοσύστημα, δεσμεύονται να το αναπτύξουν και να υποστηρίξουν τους στόχους της γαλλικής τεχνολογίας.

Στη χώρα μας η κοινότητα French Tech Athens περιλαμβάνει startups, επιχειρηματίες, καινοτόμες επιχειρήσεις, αλλά και επενδυτές που συνδράμουν στην ανάπτυξη του τοπικού οικοσυστήματος και την πρόοδο του ψηφιακού επιχειρείν. Φέτος, ο αθλητισμός και η τεχνολογία συναντιούνται. Αθλητές, επιχειρηματίες και επιχειρηματίες που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα, έρχονται σε αυτή την εκδήλωση που είναι ιδανική για όποιον θέλει να αφήσει το σημάδι του στον επιχειρηματικό κόσμο. Παρέχει ευκαιρίες δικτύωσης, πολύτιμες γνώσεις από ειδικούς και πρωταθλητές του κλάδου και έμπνευση για να πάνε οι επιχειρήσεις στο επόμενο επίπεδο.

Το φετινό French Tech Athens Sport Tech Event: “Breaking Records, Building Ventures”, έρχεται στις 18 Ιουνίου. Με τους ηγέτες της βιομηχανίας Ευθύμη Βαφειάδη (Workearly), Βασίλη Στασινόπουλο (Run4More), Δημήτρη Σερελέα (myTeam) και Χρήστο Χαλίτσιο (Kinvent), μαζί με τους αστέρες του αθλητισμού Moustapha Fall, Γρηγόριο Πολυχρονίδη, Γεωργία Χαλατσογιάννη και Tatiana Gusin, αυτή η εκδήλωση θα εμβαθύνει στο μέλλον της αθλητικής τεχνολογίας και της ανάπτυξης που οδηγεί στην επιτυχία τόσο στον αθλητισμό όσο και στην επιχειρηματικότητα. Στόχος είναι η διασύνδεση θεσμών, επενδυτών, καινοτόμων επιχειρήσεων αλλά και επιταχυντών από τη Γαλλία, η οποία διαθέτει ένα από τα πιο ανεπτυγμένα οικοσυστήματα καινοτομίας διεθνώς, με ελληνικές επιχειρήσεις.
2 Συνεδρίες & Δικτύωση

Εξερευνώντας τη σύνδεση αθλητισμού και τεχνολογίας

Ο αθλητισμός συναντά την τεχνολογία. Φανταχτερά gadgets και εικονική πραγματικότητα, δείχνουν πως η τεχνολογία αλλάζει το παιχνίδι. Θα πραγματοποιηθεί συζήτηση σχετικά με τρόπους που η τεχνολογία και ο αθλητισμός συνδέονται.

  • Workearly – Ευθύμης Βαφειάδης, ιδρυτής
  • Run4More – Βασίλης Στασινόπουλος, ιδρυτής
  • myTeam – Δημήτρης Σερελέας, ιδρυτής
  • Kinvent – Χρήστος Χαλίτσιος

Ξετυλίγοντας τη νοοτροπία εξέλιξης στον αθλητισμό και τις επιχειρήσεις

Θα συζητηθεί η νοοτροπία που οδηγεί στην επιτυχία στον αθλητισμό και τις επιχειρήσεις. Οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν ιστορίες ανάκαμψης από αποτυχίες, αποδοχής προκλήσεων και προσπάθειας να γίνουν καλύτεροι. Είτε είστε αθλητής, επιχειρηματίας ή απλά κάποιος που αναζητά λίγη έμπνευση, αυτή η συνεδρία έχει να κάνει με τη στάση που ξεχωρίζει τους νικητές.

  • Moustapha Fall – Καλαθοσφαιριστής της Εθνικής Γαλλίας και του Ολυμπιακού
  • Γρηγόριος Πολυχρονίδης – Έλληνας χρυσός παραολυμπιονίκης boccia
  • Γεωργία Χαλατσογιάννη – Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών
  • Τατιάνα Γκουσίν – Ελληνίδα αθλήτρια του άλματος εις ύψος

Εγγραφές για την εκδήλωση εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις