Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Win4Youth από την Adecco για 7η συνεχή χρονιά

Tη συνέχιση του προγράμματος Win4Youth για το 2016 ανακοίνωσε ο Όμιλος Adecco, ηγέτης στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως.

Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Win4Youth υποστηρίζει φορείς που προσφέρουν σε νέους και οικογένειες που έχουν ανάγκη ένα καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή. Από το 2010, το Win4Youth έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,62 εκατ. ευρώ για οργανισμούς που υποστηρίζουν νέους. Τα χρήματα συγκεντρώνονται μέσα από αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 60 χώρες, με τη συμμετοχή χιλιάδων εργαζομένων, συνεργατών και πελατών της Adecco σε όλο τον κόσμο.

Το 2016, αναδεικνύοντας για ακόμα μια χρονιά με τον καλύτερο τρόπο τις βασικές αξίες της Adecco που έχουν στο επίκεντρο το ομαδικό πνεύμα, το πάθος, και την ευθύνη, συνάδελφοι, συνεργάτες και πελάτες θα λάβουν μέρος στα τρία αγωνίσματα αντοχής του τριάθλου, κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο, για να επιτευχθεί ο στόχος της συγκέντρωσης 3,5 εκατομμυρίων χιλιομέτρων έως το τέλος του έτους.

Η επίτευξη αυτού του στόχου θα εξασφαλίσει μια εταιρική δωρεά σε εννέα ιδρύματα που υποστηρίζουν εγκαταλελειμμένα, ορφανά ή άρρωστα παιδιά, βοηθούν οικογένειες που ανήκουν σε μειονεκτικές κοινωνικές κατηγορίες και συμπαραστέκονται σε πολίτες- θύματα φυσικών καταστροφών, πολέμων και οικονομικής καταστροφής. Εργαζόμενοι της Adecco θα γίνουν επίσης εθελοντές στους φορείς.

Ο Frederik Van Lierde, Βέλγος επαγγελματίας αθλητής του τριάθλου και παγκόσμιος πρωταθλητής στο Ironman του 2013, είναι ο «νονός» του Win4Youth για το 2016. Ο Frederik θα λάβει μέρος στο μεγάλο φινάλε του Win4Youth 2016 τον Οκτώβριο, οπότε οι 70 πρεσβευτές του Win4Youth από διάφορες χώρες του κόσμου θα διαγωνιστούν στο Lanzarote Triathlon στην Ισπανία.

Οι πρεσβευτές – εργαζόμενοι της Adecco – θα εκπαιδευτούν ενόψει της Ολυμπιακών προδιαγραφών πρόκλησης που περιλαμβάνει 1,5 χιλιόμετρο κολύμπι, 40 χιλιόμετρα ποδήλατο και 10 χιλιόμετρα τρέξιμο.

«Τα τελευταία 6 χρόνια, ο ενθουσιασμός και η δέσμευσή μας για την ενίσχυση του προγράμματος Win4Youth έχουν αυξηθεί και ενδυναμωθεί», δήλωσε ο Alain Dehaze, CEO του Ομίλου Adecco.

«Χάρη στο πάθος των συναδέλφων μας, των συνεργατών μας και των πελατών μας σε όλο τον κόσμο, που παρακινούνται από έναν σημαντικό σκοπό, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στα παιδιά και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη ένα καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή. Και όλοι μαζί το 2016, θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο προκειμένου να ξεπεράσουμε τον νέο στόχο μας των 3,5 εκατ. χιλιομέτρων».

Τα εννέα ιδρύματα που υποστηρίξει η πρωτοβουλία του προγράμματος Win4Youth για το 2016

Ελλάδα: Make a wish
Βουλγαρία: SOS Children’s Villages
Κολομβία: Fundación Carlos Portela Valdiri
Ουγγαρία: Bator Tabor
Ινδονησία: Sumba Foundation
Βραζιλία: Associação Saúde Criança
Σερβία: Novak Djokovic Foundation
Σλοβακία: TETIS s.r.o.
Global Refugee Foundation: Premiere Urgence Internationale

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις