Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το νέο Visa Innovation Center στο Λονδίνο θα σχεδιάσει τις πληρωμές του μέλλοντος

Σε έκταση 1.000 τετραγωνικών μέτρων, στα κεντρικά γραφεία της Visa Ευρώπης στο Λονδίνο, εγκαινιάστηκε το Visa Innovation Center London, το μεγαλύτερο του παγκοσμίου δικτύου των κέντρων καινοτομίας της Visa, θα δώσει το χώρο και τα μέσα για συνεργασίες με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εμπόρους και άλλους εταίρους με σκοπό την ανάπτυξη επόμενης γενιάς λύσεων πληρωμών.

Επιπλέον, παραδείγματα εφαρμογών σε connected περιβάλλον, όπως η πληρωμή για την ασφάλεια αυτοκινήτου απευθείας από το αυτοκίνητο ή η παραγγελία λαχανικών μέσα από εφαρμογή του ψυγείου ή η επιλογή θέσης για έναν αγώνα της Formula E, πληρώνοντας τα εισιτήρια τους μέσω βιομετρικής επικύρωσης θα είναι διαθέσιμα στον χώρο. 

Επίσης, προγραμματιστές σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες τεχνολογίας και start ups έχουν πλέον τη δυνατότητα μέσω APIs (Διεπαφές Προγραμματισμού Εφαρμογών) και SDKs (κιτ ανάπτυξης λογισμικού), να δημιουργήσουν τις εφαρμογές του μέλλοντος.

Visa Innovation Center στο Λονδίνο

Το νέο Innovation Center στο Λονδίνο «ενώνεται» μ’ ένα παγκόσμιο δίκτυο κέντρων καινοτομίας που βρίσκονται σε hotspots τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου των Βερολίνο, Dubai, Μαϊάμι, San Francisco, Σιγκαπούρη και Τελ Αβίβ.

«Αυτό που κάνει την προσέγγισή μας στην καινοτομία μοναδική είναι ότι όλα τα κέντρα μας έχουν να κάνουν με τη συνεργασία με πελάτες με σκοπό την επίλυση προβλημάτων σε πραγματικό χρόνο, την ενασχόληση με θέματα που επιβαρύνουν τους καταναλωτές ή την επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων με τη χρήση ψηφιακών λύσεων» δήλωσε ο Jim McCarthy, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος σε θέματα Καινοτομίας και Στρατηγικών Συνεργασιών της Visa. «Η εφαρμογή των παραπάνω ενεργειών στα κέντρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο έχει τεράστια επιτυχία και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε τέτοιου είδους stateofart εγκαταστάσεις στην Ευρώπη.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις