Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ξεκινά σήμερα το #Fintech2 Hackathon της Εθνικής Τράπεζας με μεγάλη συμμετοχή!

Το FinTech στην Ελλάδα φαίνεται ότι αναπτύσσεται και ωριμάζει με ταχείς ρυθμούς με το ενδιαφέρον των υποψήφιων Startuppers να αποτυπώνεται στο δεύτερο FinTech Hackathon της Εθνικής Τράπεζας και της Crowdpolicy που ξεκινά σε λίγες ώρες στο κτίριο Λιανικής Τραπεζικής που στεγάζεται το be Finnovative στην οδό Πειραιώς.

Πάνω από 300 άτομα αναμένεται να συμμετέχουν το ερχόμενο τριήμερο στο #Fintech2 Hackathon το οποίο για πρώτη φορά είχε λίστα αναμονής (!) μια και οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. 110 άτομα μέχρι την ώρα που γράφεται αυτό θέμα έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους, τα οποία θα σχηματίσουν περί τις 30 ομάδες (!) 60 μέντορες θα αναλάβουν την καθοδήγησή τους στα τεχνικά και επιχειρηματικά μονοπάτια που πρέπει να πάρουν αλλά και στην κρίσιμη παρουσίαση της ιδέας τους η οποία θα γίνει μπροστά σε κοινό και κριτές την Κυριακή το βράδυ.

Στους νικητές θα δοθούν χρηματικά έπαθλα των 5.000 ευρώ, 3.000 ευρώ και 2.000 ευρώ, καθώς και άλλα βραβεία σε είδος και υπηρεσίες, συνολικής αξίας 24.900 ευρώ.

Οι ομάδες που θα παρουσιάσουν καλή επίδοση στο NBG i-bank #fintech2 crowdhackathon θα προεπιλεγούν και, εφόσον το επιθυμούν, θα συμμετέχουν στην τελική διαδικασία επιλογής του νέου κύκλου του επιχειρηματικού επιταχυντή be finnovative.

Υπάρχουν ακόμα θέσεις για να παρακολουθήσετε τον hackathon σαν επισκέπτης, θα τις βρείτε εδώ.

To αναλυτικό πρόγραμμα υπάρχει εδώ.

Το Startupper.gr θα παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα όλες τις ημέρες και θα σας ενημερώνει στη σελίδα μας στο Facebook με live-streaming στις 5 το απόγευμα σήμερα Παρασκευή αλλά και από τον χώρο της εκδήλωσης.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις