Εκτός Αθηνών “βγαίνουν” οι εκδηλώσεις Public και Startupper.gr για τη νεανική επιχειρηματικότητα και τις startup επιχειρήσεις

Ξεπερνά τα “σύνορα” της Αθήνας ο νέος κύκλος εκδηλώσεων των Public, σε συνεργασία με το Startupper.gr, για τη νεανική επιχειρηματικότητα και τις startup επιχειρήσεις.

Έτσι, η πρώτη εκδήλωση στην ελληνική περιφέρεια θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, μία πόλη με σημαντική δυναμική στον τομέα των τεχνολογικών εταιρειών και του εξειδικευμένου προσωπικού, που παράγει τις δικές της ιστορίες επιτυχίας.

Μία από αυτές, η ιστορία της Antcor, μία εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που ξεκίνησε από την Πάτρα και κατάφερε να γίνει μέλος της ελβετικής εισηγμένης u-blox, θα παρουσιαστεί σήμερα, Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014, στις 19:00 στο Public Πάτρας (Ερμού 55 Πάτρα), με στόχο να εμπνεύσει τους επόμενους νέους επιχειρηματίες της πόλης και να απαντήσει στα ερωτήματα ή τις ανησυχίες που αντιμετωπίζουν.

Προσκεκλημένος θα είναι ο Κώστας Μεϊμέτης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Antcor, ο οποίος θα μας μιλήσει για το επιχειρηματικό του ταξίδι που ξεκίνησε πριν περίπου μια δεκαετία με την ίδρυση της Antcor στην Πάτρα και είχε ως τελικό προορισμό την εξαγορά της εταιρίας από την εισηγμένη στο ελβετικό χρηματιστήριο u-blox AG.

Ενδιάμεσοι σταθμοί του ταξιδιού ήταν επενδύσεις από θεσμικούς και στρατηγικούς επενδυτές άλλα και επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες με κολοσσούς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η πορεία είχε δυσκολίες, λάθη και εμπόδια – και ο Κώστας Μεϊμέτης θα μας μιλήσει για το πώς κατάφεραν να ξεπεραστούν στην περίπτωση της Antcor.

Ο Κώστας Μεϊμέτης είναι ένας πεπειραμένος επιχειρηματίας στον τομέα της τεχνολογίας και από το 2004 μέχρι σήμερα διατελεί διευθύνων σύμβουλος της Antcor, μίας εταιρείας υψηλής τεχνολογίας η οποία σχεδιάζει μικροεπεξεργαστές και το σχετικό λογισμικό λειτουργίας τους για ασύρματα δίκτυα (wifi). Είναι επιπλέον πρόεδρος της Ένωση Ελληνικής Βιομηχανίας Ημιαγωγών (ΕΝΕΒΗ – HSIA). Παλαιότερα κατείχε υψηλές θέσεις μηχανικού στις εταιρείες Bytemobile και ATMEL.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και δωρεάν, ωστόσο ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις