Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

CforCrafts – All the best of Greece: Ενώνουν δυνάμεις, για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων, δημιουργών και επιχειρήσεων

Μια νέα συνεργασία ανάμεσα στο CforCrafts.com και το All the best of Greece ξεκίνησε πρόσφατα. Τα δυο sites με στόχο την αποτελεσματικότερη προώθηση των Ελληνικών προϊόντων ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να προσφέρουν από κοινού τις υπηρεσίες τους σε Ελληνικές επιχειρήσεις και δημιουργούς.

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, τα δυο sites προσφέρουν στους συνεργάτες τους ειδικές τιμές για τις υπηρεσίες τους και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του All the best of Greece θα μπορούν να συμμετέχουν αυτόματα στο CforCrafts, δημιουργώντας το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα στην πλατφόρμα, ενώ οι συνεργάτες του CforCrafts θα μπορούν με προνομιακές τιμές να προβάλουν τη δραστηριότητά τους στο All the best of Greece.

Στόχος αυτής της Ελληνικής συνέργειας είναι να συνδυαστούν τα οφέλη της δυνατότητας δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος με την προωθητική δύναμη που διαθέτουν τα δυο sites προς όφελος των Ελληνικών επιχειρήσεων.

Η συνεργασία αυτή θα επεκταθεί περαιτέρω εντός των επομένων μηνών με τη δημιουργία Γερμανόφωνου E-shop του All the best of Greece και φυσική παρουσία Ελληνικών προϊόντων σε μόνιμη έκθεση στην Στουττγάρδη της Γερμανίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις