Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Owiwi “National Winner” στα European Business Awards και πάει στους τελικούς της Βαρσοβίας

Η Owiwi κέρδισε τoν τίτλου του “National Winner” για την Ελλάδα στα European Business Awards 2017-18, sponsored by RSM, έναν από τους  μεγαλύτερους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς της Ευρώπης.

Είμαστε υπερήφανοι, αλλά παραμένουμε ταπεινοί με αυτό το σημαντικό βραβείο. Με αυτό κατά νου, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και όλους τους ανθρώπους που μας πίστεψαν και ήταν αρκετά γενναίοι για να μας παράσχουν την υποστήριξή τους! Δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το ορόσημο χωρίς όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μας. Στον ίδιο βαθμό, είμαστε επίσης ευτυχείς να μοιραστούμε αυτήν την επιτυχία με όλες τις άλλες ομάδες που έλαβαν αυτή την διάκριση” ανέφερε ανακοίνωση της εταιρείας.

Οι Founders της Owiwi είναι η Αθηνά-Πολίνα Ντόβα, ο Ηλίας Βαρθολομαίος και ο Χριστόφορος Λουτζάκης, και έχει λανσάρει ένα παιχνίδι το οποίο βοηθά τα στελέχη HR να κάνουν τις βέλτιστες επιλογές προσωπικού κυρίως σε ότι αφορά τα ψυχομετρικά δεδομένα.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βγει στον αέρα η νέα έκδοση του εργαλείου με την ελληνική Startup να βρίσκεται σε φάση χρηματοδότησης δεύτερου γύρου.

Ο Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards δήλωσε: “Πρόκειται για  ένα σημαντικό επίτευγμα και η Owiwi είναι σαφώς ένας ηγέτης στον τομέα της. Ο Εθνικός Νικητής αντιπροσωπεύει τις αξίες μας για την επιχειρηματική επιτυχία, την ηθική και την καινοτομία και ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη. Σας ευχόμαστε καλή τύχη στον τελικό γύρο“.

Μαζί με άλλες 55 επιχειρήσεις, η Owiwi επιλέχθηκε ως «Ones to Watch» και επιλέχθηκε ως Εθνικός Νικητής από μια ομάδα ανεξάρτητων κριτών αποτελούμενη από ηγέτες επιχειρήσεων, πολιτικούς και ακαδημαϊκούς ως η καλύτερη επιχείρηση στην Ελλάδα. Επίσης, η Owiwi ήταν ένας από τους 11 νικητές στην κατηγορία “Innovation”.

Η Owiwi θα μεταβεί στη Βαρσοβία στις 22 και 23 Μαΐου για να συμμετάσχει σε μια διάσκεψη για την ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στην Ευρώπη και στη τελετή ανακοίνωσης των νικητών.

Τα European Business Awards 2017-18, sponsored by RSM βρίσκονται πλέον στο 11ο έτος και ο κύριος σκοπός τους είναι να υποστηρίξουν την ανάπτυξη μιας ισχυρής και επιτυχημένης επιχειρηματικής κοινότητας σε όλη την Ευρώπη.
Φέτος εξέτασε πάνω από 110.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις