Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Fortnite Marshmello Live Event: Πως ένα game έφερε ακόμα πιο κοντά το singularity στην διασκέδαση!

Αυτό που συνέβη το περασμένο Σάββατο στις 9 το βράδυ στον κόσμο του Fortnite είναι επιπέδου Singularity στην λεγόμενη Massive Virtual Entertainment (MVE) αλλά και για την διασκέδαση γενικά! 10 εκατομμύρια παίκτες Fortnite συγκεντρώθηκαν σε μια ειδική σκηνή, εντός του παιχνιδιού πάντα, με τον DJ Marshmello να δίνει ζωντανά μια δεκάλεπτη συναυλία!

Ίσως να χρειαστεί να επαναλάβω το νούμερο, 10 εκατομμύρια παίκτες συνδέθηκαν στο νησί του Fortnite και λίγο πριν τις 9 το βράδυ, τηλεμεταφέρθηκαν στο Pleasant Park, όπου σημειωτέον από νωρίς μέσα στην ημέρα φορτηγά μετέφεραν και έστηναν τη σκηνή ειδικά για την συναυλία. Η δυνατότητα μαχών απενεργοποιήθηκε και σε κάθε instance των servers της Epic ο Marshmellow, με την γνωστή στολή του έπαιξε μουσική, με τους παίκτες να τα δίνουν όλα με τις χορευτικές φιγούρες τους!

Αν και μάλλον θα δημιουργηθούν “flames”, οι συναυλίες με τις μεγαλύτερες συμμετοχές είναι αυτές των Rod Stweart και Jean-Michel Jarre, σε Ρίο ντε Ζανέιρο και Μόσχα αντίστοιχα, με πάνω από 3 εκατομμύρια κόσμο, ενώ στο Woodstock ήταν πάνω από 400.000 κόσμος.

Ένα παιχνίδι κατάφερε να γίνει παγκόσμιο φαινόμενο, με εκατομμύρια πιστό κοινό, και πλέον έχει τη δύναμη να αλλάξει και να γιγαντώσει υπάρχουσες “βιομηχανίες” (βλ. Esports, AR/VR) αλλά και να δώσει το έναυσμα για την γέννηση νέων αγορών (την ατομική ή εταιρική επικοινωνία και Native Virtual Content και Διαφήμιση) που θα αλλάξουν τον κόσμο γύρω μας αλλά και την καθημερινότητά μας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις