Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Κάντε δικό σας το Vodafone Smart 4 max με 259 ευρώ

Η Vodafone παρουσιάζει την «ναυαρχίδα» των Vodafone Smart, το Vodafone Smart 4 max το οποίο θα διατίθεται στα 259 ευρώ.

Vodafone Smart 4 max
Vodafone Smart 4 max

Το Vodafone Smart 4 max, είναι η πρώτη Vodafone Smart συσκευή με ευρεία οθόνη 6 ιντσών HD. πάχος 7,9mm και βάρος μόλις 170 γραμμάρια. Διαθέτει μνήμη 5 GB, οπίσθια κάμερα ανάλυσης 13MP με αισθητήρα Sony Exmor, για λήψεις ζωντανών φωτογραφιών και βίντεο και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 2ΜP. Επίσης παρέχει εκπληκτικές ταχύτητες , χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm και την 1GB μνήμη RAM, αλλά και την ευκολία σύνδεσης σε δίκτυα 4G, 3G ή WiFi.

Επιπλέον, η μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να λειτουργεί τη συσκευή  έως και 360 ώρες σε θέση αναμονής.

Επιπλέον, το VodafoneSmart 4 max διαθέτει πλήκτρο Vodafone Smart Touch, το οποίο καθιστά δυνατή τη χρήση της συσκευής με το ένα χέρι, λειτουργία Near Field Communications (NFC), και μπορεί να συνδυαστεί με απίστευτα μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ.

Σημειώνεται ότι η Vodafone την περίοδο των εορτών και συγκεκριμένα από σήμερα έως και 15 Ιανουαρίου, δίνει τη δυνατότητα σε όλους  να επωφεληθούν από την Χριστουγεννιάτικη  προσφορά και να αποκτήσουν το Vodafone Smart 4 max 60 ευρώ φθηνότερα ή δωρεάν με 24μηνη σύνδεση στο πρόγραμμα Vodafone Red 1.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις