Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Clio Muse επεκτείνεται σε τρεις χώρες και λανσάρει νέες υπηρεσίες

H Clio Muse ανακοίνωσε την επέκταση των υπηρεσιών προσωπικών τουριστικών – ακουστικών περιηγήσεων σε μουσεία σε τρεις νέες χώρες, Ιταλία, Ολλανδία και Ισπανία, ενώ λανσάρονται και νέες υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, δημιουργούνται Skip-the-line πακέτα και ακουστικές εκδρομές σε αξιοθέατα όπως το Μουσείο της Ακρόπολης, ο λόφος της Ακρόπολης, η Αρχαία Αγορά, το Κολοσσαίο, το Μουσείο του Βατικανού, το Κάστρο του Sant’Angelo και ο Ναός Expiatori de la Sagrada Família. Τα προαναφερθέντα είναι μερικά από τα αξιοθέατα που μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να εξερευνήσει με ένα online εισιτήριο, το οποίο βοηθάει στην αποφυγή των μεγάλων χρόνων αναμονής, αλλά και με τον σχετικό ηχητικό οδηγό για το smartphone.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι υπεύθυνοι των ιστοριών της Clio Muse αντλούν έμπνευση από τις αρχαίες και σύγχρονες πτυχές του τοπικού πολιτισμού σε μια σύντομη ιστορία με πρωτότυπο περιεχόμενο ενώ τα πακέτα skip-the-line υπόσχονται μια ψηφιακή και οικονομικά αποδοτική εμπειρία. Όλες οι εκδρομές και ιστορίες βασίζονται σε αληθινά ιστορικά γεγονότα και είναι αποτέλεσμα διεξοδικής έρευνας της ομάδας ιστορικών, αρχαιολόγων και αναγνωρισμένων ξεναγών.

To Startupper «ανακρίνει» την Δάφνη Τσεβρένη της Clio Muse σε 90″

Επίσης, η Clio Muse βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στις εφαρμογές για εκδρομές και δραστηριότητες στην Αθήνα και την Κνωσό στο Get Your Guide, ένα από τα μεγαλύτερα marketplaces για εκδρομές και δραστηριότητες παγκοσμίως, ενώ το 2018 διακρίθηκε από την Booking.com ως μια καινοτόμα λύση για τον Αειφόρο Τουρισμό στο εργαστήριο Carers Lab.

Τα νέα προϊόντα Skip the Line της Clio Muse είναι διαθέσιμα στο Get Your Guide, το Viator, το Klook, το booking.com και σύντομα στο Musement, στις εμπειρίες προορισμού TUI, στο Expedia, αλλά και στο e-shop Clio Muse Tours.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Clio Muse έκλεισε πρόσφατα τη πρώτη της χρηματοδότηση από το Uni.Fund.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις