Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Acronis εξαγοράζει την 5nine και ενισχύει τις υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας που προσφέρει

Η Acronis, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας και προστασίας δεδομένων, ανακοίνωσε σήμερα την εξαγορά της 5nine, ενός παγκόσμιου παίκτη στη παροχή λύσεων διαχείρισης cloud και ασφάλειας Microsoft Azure Hyper-V.

Η 5nine ιδρύθηκε το 2009, έχει την έδρα της στις Η.Π.Α. και προσφέρει λύσεις end-to-end cloud για Hyper-V (Linux VM στο Azure) )και την πρώτη αυτοματοποιημένη και πολυεπίπεδη λύση ασφάλειας για Hyper-V και Azure. Το λογισμικό της έχει σχεδιαστεί για να μειώσει τα κόστη διαχείρισης, την αύξηση της παραγωγικότητας και την άμβλυνση των κινδύνων για την ασφάλεια.

Η Acronis θα ενσωματώσει την τεχνολογία της 5nine στην πλατφόρμα Acronis Cyber ​​Platform, καθιστώντας διαθέσιμες νέες υπηρεσίες μέσω της πύλης Acronis Cyber ​​Cloud Solutions. Οι λύσεις της 5nine στοχεύουν να δώσουν τη δυνατότητα στους παρόχους υπηρεσιών ασφάλειας (MSP) και στους οργανισμούς πληροφορικής να απλοποιήσουν την ενορχήστρωση των υπηρεσιών cloud, να δημιουργήσουν νέες υπηρεσίες και να διαχειριστούν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών τους.

Μαζί με την 5nine, η Acronis θα προσφέρει στους πελάτες της έναν πιο εύκολο τρόπο να μεταφέρονται τα φορτία εργασίας από τη φυσική ή την εικονική υποδομή τους σε υποδομή της Acronis, Microsoft Azure ή και στα δύο. Η ικανότητα της 5nine να ενοποιήσει την μεταφορά ανάμεσα στις υπηρεσίες cloud, τη γενική διαχείριση, την παρακολούθηση, τον φόρτο εργασίας και των διαφόρων διαδικασιών, επιτρέπει στους πελάτες της Acronis να καλύψουν τους διαφημιζόμενους πέντε φορείς προστασίας στο Internet: ασφάλεια, προσβασιμότητα, προστασία της ιδιωτικής ζωής, αυθεντικότητα και προστασία από κακόβουλες ενέργειες (SAPAS) για όλα τα δεδομένα, τις εφαρμογές και τα συστήματα.

Μαζί με την Acronis, θα είμαστε σε θέση να επιταχύνουμε την καινοτομία των προϊόντων μας, την επέκταση του καναλιού διανομής μας και να καλύψουμε ακόμα καλύτερα τις απαιτήσεις των πελατών μας“, δήλωσε η Κάρεν Armor, διευθύνων σύμβουλος στην 5nine. “Με τις γνώσεις που αποκτήθηκαν από σχεδόν μια δεκαετία εμπειρίας στη διαχείριση και προστασία των εικονικών μηχανών της Microsoft για λογαριασμό των πελατών μας, είμαστε σίγουροι ότι αυτή η εξαγορά θα οδηγήσει στην μεγαλύτερη υιοθέτηση του cloud και θα διασφαλίσει ασφαλή και αξιόπιστη ανάπτυξη υποδομών cloud παγκοσμίως“.

«Με την προσθήκη των λύσεων της 5nine στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών μας δίνουμε στους συνεργάτες και τους πελάτες μας έναν εύκολο τρόπο πρόσβασης την πλατφόρμα υβριδικού cloud της Microsoft. Με μια συνδυασμένη λύση, οι οργανισμοί θα μπορούν να είναι σε θέση να μεταναστεύσουν όλα ή κάποια φορτία εργασίας στο cloud και στη συνέχεια να διαχειριστούν τόσο τα virtual machines όσο και τους κανονικούς servers με μια ενιαία διεπαφή. Οραματιζόμαστε μια λύση που συνδυάζει τις λειτουργίες και των δυο λύσεων σε έναν εύκολο στη χρήση και ενιαίο πίνακα έλεγχου, με αποτέλεσμα τα στελέχη IT να μπορούν να παρακολουθήσουν τη διαχείριση και τη διασφάλιση της προστασίας των δεδομένων, απ’ όπου και να βρίσκονται“ ανέφερε ο Σεργκει ”SB” Μπελούσοφ, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Acronis.

H εξαγορά αυτή ήρθε μετά τη πρόσφατη μεγάλη χρηματοδότηση 147 εκατ. δολαρίων της Acronis με την Goldman Sachs να ηγείται του συγκεκριμένου γύρου, με τον οποίο η Acronis ξεπέρασε σε αξία το 1 δις δολάρια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις