Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Groupama BnB: Το Airbnb “αλλάζει” τις ασφάλειες

Είναι γεγονός ότι η έλευση του Airbnb και η καθιέρωσή του παγκοσμίως έχει αναγκάσει πολλές αγορές να αλλάξουν: Πρώτη φυσικά αυτή του τουρισμού και ειδικά του ξενοδοχειακού κλάδου, μετά του real estate και κατ’ επέκταση αυτή των ασφαλειών.

Το τελευταίο έρχεται σαν μια φυσική εξέλιξη αφού οι ανάγκες των ιδιοκτητών ακινήτων πλέον είναι διαφορετικές και δεν καλύπτονται από τις τυπικές – “παραδοσιακές” ασφάλειες που υπογράφονταν μέχρι σήμερα. Στο πλαίσιο αυτό, οι ασφαλιστικές εταιρείες αναγκάζονται να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν σύγχρονα προϊόντα και προσφορές.

Ανάμεσα σε αυτές και η Groupama Ασφαλιστική η οποία δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα Γενικής Αστικής Ευθύνης Τουριστικής Κατοικίας, το οποίο ονομάζεται «Groupama BnB» και απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν επιλέξει τη βραχυχρόνια μίσθωση του ακινήτου τους ως μία επιπλέον πηγή εισοδήματος.

Μέσω του προγράμματος, η Groupama Ασφαλιστική βοηθά τους ιδιοκτήτες τέτοιων ακινήτων να αντιμετωπίσουν απρόβλεπτες καταστάσεις, εξασφαλίζοντας ότι θα ανταπεξέλθουν σε αυτές χωρίς να διαταραχθεί η προσωπική οικονομική τους κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, καλύπτεται η ευθύνη του ασφαλιζόμενου για αποζημίωση σωματικών βλαβών ή/και υλικών ζημιών τρίτων, όσον αφορά περιστατικά που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Ωστόσο, η Groupama Ασφαλιστική δε μένει εκεί – με το «Groupama BnB», καλύπτει προαιρετικά τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν από τον ενοικιαστή στο ακίνητο.

Πλέον, κάθε ιδιοκτήτης ακινήτου θα απολαμβάνει ολοκληρωμένη προστασία για το ακίνητό του, ενώ, στην περίπτωση που θα χρειαστεί, η Groupama Ασφαλιστική “υπόσχεται” γρήγορη εκτίμηση ζημιών και άμεση καταβολή της αποζημίωσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις