Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Δημήτρης Μουστάκας μίλησε για το “ταξίδι” της AidPLex στο Yec Talk

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Yec Talk του 2020 στο Dei College, και ο Δημήτρης Μουστάκας, co-founder της εταιρίας AidPLex μίλησε για το ταξίδι που έχει διανύσει ο ίδιος επιχειρηματικά, από την σύλληψη της ιδέας της εταιρείας  έως σήμερα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι μοιράστηκαν τις απορίες τους με τον ομιλητή και συζήτησαν αναφορικά με τις επιτυχημένες στιγμές που ο Δημήτρης γνώρισε μέσω της AidPLex, αλλά και σχετικά με τη γραφειοκρατία του ελληνικού δημοσίου που πολλές φορές  θέτει σοβαρά εμπόδια στην πορεία μιας νεοφυούς εταιρίας.

Ρεκόρ συμμετοχών και συναντήσεων στο 5o Demo Day του OK!Thess

Το επόμενο Yec Talk με ομιλητή τον Tommy Darker θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο. Μέχρι τότε, η ομάδα του Youth Entrepreneurship Club στην Θεσσαλονίκη αναζητά νέα μέλη για να στελεχώσει το δυναμικό της.

Όσοι επιλέξουν να συμμετάσχουν στην ομάδα του YEC θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν δίπλα σε ανθρώπους με τους οποίους μοιράζονται την ίδια αγάπη για τον εθελοντισμό και να εμπλακούν με την κοινότητα της επιχειρηματικότητας αναλαμβάνοντας θέσεις όπως αυτή των Δημοσίων Σχέσεων ή του Media Manager.

Η μόνη προϋπόθεση για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή είναι να ζουν στη Θεσσαλονίκη και να έχουν όρεξη να ασχοληθούν με την διοργάνωση εκδηλώσεων που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα. Οι συνεντεύξεις ξεκινούν σύντομα. Θα βρείτε τη φόρμα συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://youthentrepreneurship.club/join-us-form/?fbclid=IwAR2INU9Yn2lF3IU-qXlXfbf6hphrUXdMTrpRALptbT_gRuxPDlQ9PPc3lvg

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις