Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Λαχταριστή” Τσικνοπέμπτη στο efood!

Πέρυσι τέτοια μέρα, το efood λάμβανε 1 παραγγελία ανά 1 δευτερόλεπτο, ενώ συνολικά καταναλώθηκαν 400.000 καλαμάκια.

Η Τσικνοπέμπτη είναι η μέρα του καλοφαγά,  άρα και η μέρα του efood! Το νο. 1 delivery στην Ελλάδα, το οποίο συνεργάζεται με περισσότερα από 7000 καταστήματα σε πάνω από 90 πόλεις ετοιμάζεται σήμερα να παραδώσει χιλιάδες παραγγελίες ξεπερνώντας ακόμα και τα ρεκόρ της περσινής Τσικνοπέμπτης.

Ποια ρεκόρ;

Πέρυσι τέτοια μέρα, το efood λάμβανε 1 παραγγελία ανά 1 δευτερόλεπτο, ενώ συνολικά καταναλώθηκαν 400.000 καλαμάκια. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε το τζατζίκι, το οποίο «κέρδισε» με διαφορά τυροκαυτερή και BBQ ενώ ο «βασιλιάς της τσίκνας» ήταν αδιαμφισβήτα το χοιρινό καλαμάκι.

Η μεγαλύτερη – και εντυπωσιακότερη- παραγγελία από ένα άτομο ήταν 20 μερίδες κεμπάπ delivery ενώ στο «πάρτι» υπήρχαν και λιτοδίαιτοι που γιόρτασαν με οικολογικά τυλιχτά. Οι περισσότερες παραγγελίες πάντως, ήρθαν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Το #throwbackthursday σε μια εικόνα:

Πώς θα παραγγείλετε

Τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. Μπαίνετε στο app, βάζετε τη διεύθυνσή σας και βλέπετε όλα τα καταστήματα που σε εξυπηρετούν. Διαλέγετε ό,τι τραβάει η όρεξη σας και προσθέτετε τα πιάτα που επιθυμείτε στο καλάθι σας με ένα click. Στη συνέχεια, το κατάστημα θα επιβεβαιώσει το χρόνο παράδοσης ο οποίος θα εμφανιστεί στην οθόνη σας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις