Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Mastercard: 1500 θέσεις εργασίας στο νέο tech campus στο Δουβλίνο

1500 θέσεις εργασίας πρόκειται να δημιουργήσει μέσα στα επόμενα τρία με πέντε χρόνια στο Δουβλίνο, η Mastercard, με το άνοιγμα του νέου της τεχνολογικού campus στην περιοχή.

Η Mastercard Ireland άνοιξε το πρώτο της γραφείο στο Δουβλίνο το 2008 με 36 υπαλλήλους και πλέον απασχολεί πάνω από 650 άτομα. Οι εγκαταστάσεις της στην ιρλανδική πρωτεύουσα αποτελούν σήμερα το ευρωπαϊκό hub της εταιρείας στον τομέα των καρτών αλλά και την παγκόσμια έδρα των Mastercard Labs..

Η νέα επέκταση που ανακοίνωσε η εταιρεία, συνεπάγεται με τον μεγάλο αριθμό προσλήψεων που προαναφέραμε, κυρίως σε θέσεις developers και μηχανικών – τις θέσεις θα αναλάβουν άτομα που ενδιαφέρονται να δουλέψουν σε projects που αφορούν την τεχνητή νοημοσύνη, την κυβερνοασφάλεια, το blockchain και άλλα, σύμφωνα με τη Mastercard.

Ο Ed McLaughlin, πρόεδρος της Mastercard, δήλωσε σχετικά: “Το Tech Hub στο Δουβλίνο είναι μια μηχανή καινοτομίας για την εταιρεία μας σε ολόκληρη την Ευρώπη και πέρα από αυτήν. Το νέο campus θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να προσελκύουμε τα καλύτερα και λαμπρότερα τεχνολογικά ταλέντα, ώστε να παραμείνουμε στο προσκήνιο των αναδυόμενων τεχνολογικών τάσεων και να είμαστε σε θέση να σφυρηλατήσουμε το μέλλον του ψηφιακού εμπορίου σε ολόκληρο τον κόσμο”.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις