Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

BlueGrowth: Εκδήλωση με Startups και νέες τεχνολογίες στον τομέα της ναυτιλίας

Το BlueGrowth διοργανώνει την εκδήλωση “Emerging Maritime Startups in Greece”, στις 9 Μαρτίου, 17:30, στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο τη δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών και την προβολή επιχειρηματικών ιδεών που σχετίζονται με την καινοτομία και την ψηφιοποίηση στην γαλάζια οικονομία. Επίσης, στοχεύει στη δημιουργία διαλόγου μεταξύ των καλύτερων ελληνικών αναδυόμενων Startup εταιρειών και των ΜμΕ στη Γαλάζια Οικονομία, ανθρώπων, επενδυτών και επιχειρηματιών που αναζητούν έξυπνες λύσεις στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, “ώριμες” Startups θα παρουσιάσουν τα projects τους στον τομέα της ναυτιλίας, του yachting και της ενέργειας. Οι εταιρείες αυτές, θα παρουσιάσουν τεχνολογίες και υπηρεσίες επόμενης γενιάς και θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν περισσότερο, γνωρίζοντας ανθρώπους του κλάδου και ανταλλάζοντας ιδέες για την γαλάζια οικονομία.

Η πρωτοβουλία διεξάγεται υπό την αιγίδα του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και συνδιοργανώνεται από τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις