Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η LeasePlan λανσάρει e-shop για leasing

Η LeasePlan Hellas  , εταιρεία Car-as-a-Service (παροχής αυτοκινήτου ως υπηρεσία), καινοτομεί στον τομέα της μετακίνησης και δημιουργεί e-Shop για leasing, το οποίο “έρχεται” μαζί με Special Deals.

Η LeasePlan Hellas δίνει στους επισκέπτες του www.leaseplan.com τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τους όρους της μίσθωσής τους, βάσει εξατομικευμένων κριτηρίων αναζήτησης (π.χ. διάρκεια μίσθωσης, χιλιόμετρα, χρώμα).

Επιλέγοντας ο επισκέπτης το Special Deal που προτιμά  (δείτε ένα παράδειγμα εδώ), μπορεί με μόνο λίγα clicks να ολοκληρώσει τη μίσθωσή του – μέχρι και το τελευταίο βήμα υπογραφής της σύμβασης – online, επιλέγοντας από ποικιλία διαθέσιμων προσφορών το αυτοκίνητο που επιθυμεί.

Σημειώνεται ότι τα Special Deals που είναι διαθέσιμα για Online Leasing   αυξάνονται διαρκώς, επεκτείνοντας περαιτέρω το εύρος των διαθέσιμων επιλογών του επισκέπτη.

O Κωνσταντίνος Πετρούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η LeasePlan για ακόμη μία φορά καινοτομεί στον τομέα της μίσθωσης αυτοκινήτου, τοποθετώντας στο επίκεντρο τον πελάτη και απλοποιώντας την όλη διαδικασία ώστε να ολοκληρώνεται με ευκολία online. Ο πελάτης έχει τον πρώτο λόγο, μπορεί να κάνει τα πάντα απλά και γρήγορα. Του προσφέρουμε εκείνο που επιθυμεί, σεβόμενοι τον πολύτιμο χρόνο του, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και αναζητώντας παράλληλα νέου τρόπους βελτίωσης των υπηρεσιών μας».

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις