Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Global Sustain: Χρηματοδότησε δύο ελληνικές ΜΚΟ

Για 8η συνεχή χρονιά η Global Sustain χρηματοδότησε το έργο Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ).

Η διαδικασία συμμετοχής για χρηματοδότηση προγραμμάτων ΜΚΟ πραγματοποιήθηκε σε 3 φάσεις. Ξεκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου με την πρόσκληση προς τις ενδιαφερόμενες οργανώσεις να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, συνεχίστηκε με τη ψηφοφορία στη σελίδα της Global Sustain στο Facebook ( https://www.facebook.com/GlobalSustain ) και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου με τη συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής, στην οποία και αποφασίστηκαν οι αποδέκτες της χρηματοδότησης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι φέτος οι ψήφοι ανήλθαν στις 7.953.

Στη συνεδρίαση, έχοντας ως βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και τη γνωμοδότηση των μελών της Ειδικής Επιτροπής, επιλέχθηκαν τα δύο προγράμματα ΜΚΟ που θα λάβουν τη χρηματοδότηση για το 2014. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «Συνέχιση λειτουργίας για το 2015 της εθνικής γραμμής υποστήριξης ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο – 1069» της Κοινωφελούς και Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Φίλων του Καρκίνου «ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ» και το πρόγραμμα «Silver Alert» από τη ΜΚΟ «ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ» είναι τα προγράμματα που επιλέχθηκαν για το 2014.

Η εταιρία Global Sustain, με γραφεία σε Αθήνα, Βρυξέλλες, Κολόμπο, Λονδίνο, Μελβούρνη και Ντουμπάι, προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την αειφορία. Στα μέλη της περιλαμβάνονται εταιρίες, μη κυβερνητικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, δημόσιοι φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, επαγγελματικά σωματεία, σύλλογοι και άλλοι φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις