Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ποιες κορυφαίες σχεδιάστριες κρύβονται πίσω από το νέο Nissan JUKE

Διαθέτοντας περισσότερα από 30 χρόνια συλλογικής εμπειρίας, η Lesley Busby, Nissan Color Manager και η Carine Giachetti, Nissan Color, Material and Finish Designer, εμπνέονται από τον κόσμο γύρω τους, στην προσπάθεια δώσουν “χρώμα” σε ένα αριστούργημα που ήταν αρκετά χρόνια σε κατασκευή.

Τώρα, με το λανσάρισμα του νέου JUKE, οι σχεδιαστές του αντιμετώπισαν την πρόκληση να ενισχύσουν τη μοναδική σχεδιαστική κληρονομιά του μοντέλου, αυξάνοντας παράλληλα το διασκεδαστικό προφίλ του. Το νέο μοντέλο αντικατοπτρίζει τις προτιμήσεις των πελατών καθώς και τις επικρατούσες τάσεις, με έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό και με μια νέα εξατομίκευση για τους υποψήφιους αγοραστές.

“Η προσδοκία των πελατών για άψογο σχεδιασμό έχει αυξηθεί με την πάροδο των ετών”, δήλωσε η Lesley Busby . “Με την ανάπτυξη νέων ψηφιακών πλατφορμών, ο κόσμος βρίσκεται πραγματικά στα δάκτυλα των ανθρώπων και είναι περισσότερο εναρμονισμένος με τις σχεδιαστικές τάσεις και την πληροφορία, από ποτέ άλλοτε. Είναι πραγματικά συναρπαστικό για μας να μεγαλώσουμε με αυτή την προσδοκία και να φτάσουμε στην πρόκληση, με το νέο JUKE. Μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα νέο επίπεδο εξατομίκευσης και ποιότητας. Αυτό είναι απίστευτα ανταποδοτικό για εμάς.”

Δουλεύοντας στο κεντρικό στούντιο σχεδιασμού αυτοκινήτων στην πόλη του Λονδίνου, που είναι και η γενέτειρα της πρώτης και της δεύτερης γενιάς του Nissan JUKE, η Lesley Busby και η Carine Giachetti ηγούνται του σχεδιασμού και της χρωματικής καινοτομίας.

“Καθώς η Nissan Design Europe βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του Λονδίνου, έχουμε πρόσβαση στην αρχιτεκτονική, μέσα από μια παράθεση του νέου με το παλαιό, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τέχνη και την τελευταία λέξη στην μόδα. Όλα αυτά, πυροδότησαν την έμπνευσή μας γύρω από τον επαναπροσδιορισμό της νέας εμφάνισης του JUKE. Μας βοήθησε να “ακονίσουμε” τις επιλογές χρωμάτων και να καθορίσουμε τι θα παραμείνει στη μόδα για τα επόμενα χρόνια”, δήλωσε η Carine Giachetti.

Για τους ιδιοκτήτες που επιθυμούν να προσθέσουν τη δική τους ξεχωριστή “πινελιά” και να εκφράσουν το δικό τους στυλ, η έκδοση N-Design έρχεται για να συμπληρώσει τις Energy, Acenta, Ν-Connecta και Techna στη γκάμα του νέου JUKE, προσφέροντας το απόλυτο πακέτο εξατομίκευσης.

Για το εξατομικευμένο εσωτερικό, οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών συνδυασμών για τα καθίσματα, το ταμπλό, την πόρτα και το υποβραχιόνιο. Η επιλογή Urbanizer προσφέρει μια μοντέρνα, έντονη χρωματική αντίθεση και φρέσκια εμφάνιση με ασπρόμαυρο συνθετικό δέρμα, η Midnight προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο και κομψό εσωτερικό με μαύρο Alcantara και δέρμα, ενώ η Juke προβάλει ένα εντυπωσιακό cockpit με πορτοκαλί και μαύρο δέρμα.

Όλοι οι παραπάνω συνδυασμοί δίνουν στο νέο JUKE μια αίσθηση υψηλής ποιότητας. Στην έκδοση N-Design είναι στάνταρ και ένα σετ επιβλητικών ζαντών αλουμινίου 19 ιντσών, επεξεργασμένες με διαμάντι, που ενισχύουν το εξωτερικό του νέου JUKE με μια αθλητική και δυναμική εμφάνιση. Συνολικά, η N-Design, προσφέρει 21 συνδυασμούς για εξατομίκευση τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά του νέου JUKE.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις