Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Κορωνοϊός: Η Nannuka στηρίζει επιχειρήσεις και εργαζόμενους γονείς

Σε κάθε περίπτωση, η Nannuka συστήνει στους γονείς να προσέχουν ιδιαίτερα, να ακολουθούν τις οδηγίες που δίνονται και να μην πανικοβάλλονται

Η επιδημία του νέου κορωνοϊού και το “λουκέτο” που μπαίνει σε όλα τα σχολεία, κατόπιν σχετικής απόφασης της κυβέρνησης, δημιουργεί μεγάλες ανάγκες για τη φροντίδα των παιδιών που θα βρίσκονται πλέον στο σπίτι και αντίστοιχα “προβλήματα” για τους γονείς που στην πλειοψηφία τους εργάζονται.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, η Nannuka, η online υπηρεσία εύρεσης babysitters, παιδαγωγών και δασκάλων, ανακοίνωσε τη λήψη νέων μέτρων για τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων.

Πρώτον, απορροφά το 50% της συνδρομής στο πρόγραμμα Nannuka@work, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρήσεις, δίνοντας τους παράλληλα τη δυνατότητα να προπληρώσουν τις μηνιαίες συνδρομές των εργαζόμενών τους, προκειμένου αυτοί να μπορούν να αναζητήσουν δωρεάν babysitter, παιδαγωγούς και δασκάλους για την οικογένεια τους.

Η εταιρεία επίσης απορροφά το 40% των ατομικών συνδρομών, για να διευκολύνει άμεσα και τους εργαζόμενους που δεν εντάσσονται στην παραπάνω κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ποσοστά αυτά είναι ιδιαίτερα μεγάλα για μια Startup, και αποτελούν σημαντική βοήθεια για τους γονείς.

Την ίδια ώρα, η ομάδα της Nannuka, διερευνά τη δημιουργία μιας ομάδας έκτακτης ανάγκης, για όσους γονείς χρειάζονται έκτακτη βοήθεια. Γενικότερα, όπως δήλωσε στο Startupper.gr η Λέλα Δρίτσα, Πρόεδρος της Nannuka, η εταιρεία κάνει διάφορες κινήσεις προκειμένου να είναι έτοιμη για οτιδήποτε νέο προκύψει.

“Η περίοδος που περνάμε είναι ιδιαίτερα δύσκολη και όλες οι επιχειρήσεις θα πρέπει να σηκώσουν το βάρος. Ο κορωνοϊός θα περάσει, όμως όταν θα περάσει το ζητούμενο είναι να καταφέρει να συνεχιστεί η επιχειρηματικότητα, οι επιχειρήσεις να μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν, με όσο το δυνατόν λιγότερους κραδασμούς. Ας βοηθήσουμε όλοι σε αυτό”, σημείωσε η κ. Δρίτσα.

Σε κάθε περίπτωση, η Nannuka συστήνει στους γονείς να προσέχουν ιδιαίτερα, να ακολουθούν τις οδηγίες που δίνονται και να μην πανικοβάλλονται. Προτεραιότητα είναι η υγεία των παιδιών.

Η εταιρεία παραμένει στη διάθεση του κοινού, στο 211 0131093 για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις