Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού στις αγορές” – Webinar από την Ebury

Η Ebury, fintech στο χώρο του συναλλάγματος και των διεθνών πληρωμών, διοργανώνει webinar με θέμα τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στις αγορές την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020, στις 16.00.

Η Ebury, η οποία έχει έδρα το Λονδίνο, λειτουργεί από το 2009 πάνω σε μία παγκοσμίου βεληνεκούς πλατφόρμα, βάση ενός επιχειρησιακού μοντέλου βασισμένου στην ανάλυση δεδομένων και προσφέρει εξυπηρέτηση και προϊόντα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η εταιρεία ουσιαστικά αναπτύσσει νέα εργαλεία για το διεθνές εμπόριο και συμβάλλει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, εστιάζοντας στην μείωση του συναλλαγματικού ρίσκου στο πεδίο των πληρωμών και των εισπράξεων. Από τον Σεπτέμβριο του 2017, η εταιρεία διαθέτει γραφείο και στην Ελλάδα.

Το webinar που διοργανώνει η Ebury θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και αναμένεται να διαρκέσει περίπου μιάμιση ώρα. Η ενημέρωση για τις αγορές συναλλάγματος θα πραγματοποιηθεί από τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο Δημήτριο Τσατίρη και από τον Senior Dealer της εταιρείας Παύλο Ντάβο.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις