Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα υπηρεσία από τη Beat: Ταξί και μέσω τηλεφώνου

Θέλοντας να κάνει την υπηρεσία της προσβάσιμη σε μεγαλύτερο κοινό και ιδιαίτερα σε ηλικιωμένους ανθρώπους που μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με το smartphone, αλλά και να προσφέρει περισσότερα εργαλεία αυτή τη δύσκολη περίοδο, η Beat κάνει διαθέσιμη την υπηρεσία της στην Αθήνα και μέσω τηλεφώνου.

Πλέον, οποιοσδήποτε επιθυμεί μια μετακίνηση και δεν έχει πρόσβαση στην εφαρμογή, μπορεί να τηλεφωνεί στο +302111983200 και να καλεί το ταξί του. Μάλιστα, καλώντας το τηλεφωνικά, ο επιβάτης έχει μια σειρά επιπλέον επιλογών. Για παράδειγμα, μπορεί να κλείσει ραντεβού, για μια διαδρομή που πρέπει να κάνει αργότερα ή την επόμενη μέρα ή να ζητήσει παραπάνω από ένα ταξί σε μία κλήση, για να μετακινηθούν περισσότερα άτομα από τη  στιγμή που επιτρέπεται μόνο ένας επιβάτης ανά όχημα λόγω των μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Επίσης, ο επιβάτης μπορεί να ζητήσει οδηγό που δέχεται μεταφορά μικρού κατοικιδίου, που διαθέτει παιδικό κάθισμα και, τέλος, μπορεί να πραγματοποιήσει μεταφορά ασυνόδευτου πακέτου, προκειμένου να στείλει κάτι σε έναν συγγενή, συνάδελφο κ.ο.κ, χωρίς να μετακινηθεί.

Όπως σημειώνει η Beat σε σχετική ανακοίνωση, το τηλέφωνο δεν αντικαθιστά την εφαρμογή, αλλά λειτουργεί συμπληρωματικά αυτήν τη περίοδο, κυρίως για να εξυπηρετήσει ομάδες ατόμων που το χρειάζονται πραγματικά. Η υπηρεσία λειτουργεί αποκλειστικά στην Αθήνα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις