Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H ομάδα του Startupper.gr στο #DisruptCyprusLive

Σήμερα, Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 στις 19:00, ο Γιάννης Διονάτος και ο Γιώργος Κουρκουτάς, η ομάδα του Startupper.gr,  StartupperMAG.gr και Emea.gr μιλά στο DisruptCyprus.com για τεχνολογία, καινοτομία αλλά και για το οικοσύστημα των startups στην Ελλάδα σε καιρό πανδημίας.

O Γιάννης Διονάτος δραστηριοποιείται στον χώρο της οικονομικής και επιχειρηματικής δημοσιογραφίας από το 1995. Είναι εκδότης στην Emea.media και διευθυντής στο Emea.gr, Startupper.gr και Startupper Mag που κυκλοφορεί κάθε μήνα με το ΒΗΜΑ της Κυριακής.

Ο Γιώργος Κουρκουτάς έχει εργαστεί σαν Τεχνικός Συντάκτης στα περιοδικά PIXEL και RAM για πάνω από 20 έτη. Τα τελευταία 5 έτη είναι Αρχισυντάκτης στο μεγαλύτερο και εγκυρότερο site για Startups στην Ελλάδα, το Startupper.gr και υπεύθυνος περιεχομένου στις εκδόσεις της Emea.media. Επίσης είναι στην αρχισυνταξία του Startupper Mag και υπεύθυνος για την ελληνική βάση δεδομένων Startups, westart.gr.

Η συζήτηση είναι ανοιχτή στο κοινό και όποιος επιθυμεί να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο μπορεί να συμμετάσχει στη ζωντανή μετάδοση και να εκφράσει απόψεις και ερωτήσεις μέσω των σχολίων. Συντονιστείτε στο #DisruptCyprusLive.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις