Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Doitforme: Μεγάλο online πάρτι για τον ένα χρόνο λειτουργίας

Ένα μεγάλο διαδικτυακό πάρτι διοργανώνει σήμερα, 8 Απριλίου, η ομάδα της διαδικτυακής εταιρείας υπηρεσιών doitforme.eu, για να γιορτάσει τον ένα χρόνο λειτουργίας της.

Στο πάρτι, το οποίο ξεκινά στις 21:00 στην διεύθυνση : www.doitforme.eu/menoumespiti, θα παίξουν live από το σπίτι τους 16 Djs και διαφορετικά είδη μουσικής.

Η Doitforme

Η Doitforme είναι ένα “κοινωνικό δίκτυο”, μέσα από το οποίο ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και πελάτες αντίστοιχα να βρουν τον επαγγελματία που θα αναλάβει κάποια εργασία, από την επισκευή ενός λάπτοπ, μέχρι την οργάνωση ενός γάμου ή την εκμάθηση αγγλικών.

Η πλατφόρμα προσφέρει έναν εύκολο και διαδραστικό τρόπο αναζήτησης υπηρεσιών, ολοκληρωμένες πληροφορίες για τους πωλητές, άμεση επικοινωνία και μέσα από προσωπικό chat αλλά και αξιολογήσεις/ βαθμολογίες που βοηθούν στην επιλογή επαγγελματία.

Στον επαγγελματία από την άλλη, προσφέρει ένα προσωπικό επαγγελματικό προφίλ για την ανάδειξη των δεξιοτήτων του, στατιστικά επισκεψιμότητας και αναρτήσεων και άμεσες ειδοποιήσεις για υποψήφιους πελάτες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις