Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Huawei P40: Πως θα έχετε πρόσβαση στις εφαρμογές του Google Play

Με την παρουσίαση της νέας σειράς P40, η Huawei έδειξε στον ανταγωνισμό τα “δόντια” της, κυκλοφορώντας μια σειρά συσκευών που “αφήνουν πίσω” τον ανταγωνισμό ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τη φωτογραφία.

Το κορυφαίο μοντέλο, P40 Pro, με την κυκλοφορία του έδειξε γιατί η σειρά “P” θεωρείται ο βασιλιάς των φωτογραφικών κινητών, με εξωπραγματικές βαθμολογίες στις σχετικές μετρήσεις για ακόμα μια χρονιά,

Εκτός από το P40 Pro και οι υπόλοιπες συσκευές της σειράς “P”: P4 lite E, P40 lite και P40, η κάθε μια αποτελούν τις κορυφαίες συσκευές της κατηγορίας τους.

Στα “βάθη” του AppGallery

Σε όλες τι συσκευές της Huawei,παράλληλα με το Google Play, το ψηφιακό κατάστημα εφαρμογών της Google, προσφέρεται το AppGallery, το δικό της κατάστημα εφαρμογών, το οποίο εμπλουτίζεται συνεχώς, καθώς όλο και περισσότεροι προγραμματιστές βάζουν τα προγράμματα και τα παιχνίδια τους στην πλατφόρμα.

Παρά τις επιλογές του AppGallery, υπάρχουν χρήστες που χρειάζονται τις εφαρμογές της Google και το οικοσύστημα της, με αποτέλεσμα ίσως να το σκέφτονται διπλά πριν προχωρήσουν στην αγορά του P40 Pro.

Πλέον μέσα στο AppGallery υπάρχει η εφαρμογή MoreApps. Με αυτή την εφαρμογή, μπορείτε να κατεβάσετε όλες σχεδόν τις εφαρμογές που χρειάζεστε και δεν μπορείτε να βρείτε με άλλο τρόπο.

Βήμα-βήμα όλη η διαδικασία

Ξεκινάτε μπαίνοντας στο AppGallery

Από εκεί πληκτρολογείτε MoreApps για να βρείτε την εφαρμογή

Πατάτε “Εγκατάσταση” για να κατεβάσετε την εφαρμογή. Ήδη από την αρχική της εικόνα έχετε μια εικόνα για τις εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε 

Οι περισσότερες εφαρμογές που έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε είναι εδώ

δ

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις