Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι δράσεις της WIND την εποχή του COVID-19

Στην ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε, η WIND συνεχίζει να στηρίζει την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων συνθηκών από την πανδημική εξάπλωση του ιού COVID-19.
Όλο αυτό το διάστημα, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μια σειρά ενεργειών που αφορούν στη συνεχή συνδεσιμότητα των πελατών της αλλά και στη φροντίδα του γενικού συνόλου των συνανθρώπων μας.
Μεταξύ αυτών, προσφέρει τηλεργασία για το 95% των ανθρώπων της, δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας  σε όλους τους συνδρομητές της, στα αποκλεισμένα από την καραντίνα χωριά Ξάνθης & Καστοριάς και στους πωλητές του περιοδικού δρόμου «ΣΧΕΔΙΑ».
Προσφέρει επίσης δωρεάν μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με εταιρείες ραδιοταξί, δωρεάν πρόσβαση στα SMS του 13033 της Πολιτικής Προστασίας, στο 10306 γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης του ΕΚΠΑ και στο 1110 της Περιφέρειας Αττικής.
Επιπλέον, παρέχει πρόσβαση χωρίς χρέωση δεδομένων από κινητά δίκτυα, σε ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία.
Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα μπορείτε να τα δείτε συνοπτικά στη νέα εταιρική ταινία της WIND: 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις