Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πληροφορίες live κίνησης και αναμονής εισόδου για τα καταστήματα από τη bespot

Στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού και με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού, το bespot , η startup που έλαβε πρόσφατα χρηματοδότηση από το Uni.Fund, πρόσθεσε πληροφορίες εκτιμώμενης και live κίνησης στα καταστήματα supermarket καθώς και στοιχεία για την ουρά αναμονής εισόδου σε αυτά.

Μπαίνοντας στην εφαρμογή του bespot (σε Android ή iOS) και επιλέγοντας κάποιο από τα κοντινά, διαθέσιμα σημεία, οι χρήστες πλέον μπορούν, όχι μόνο να δουν όλες τις παραπάνω πληροφορίες, αλλά να συμβάλουν και οι ίδιοι σε αυτές, κάθε φορά που επισκέπτονται ένα κατάστημα.

Την περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας περισσότερα από 900 καταστήματα supermarket απέκτησαν πληροφορίες κίνησης χάρη στη συνεισφορά των χρηστών του.

Προκειμένου να βοηθήσετε κι εσείς να αποφευχθεί ο συνωστισμός, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή και την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε ένα κατάστημα supermarket, να δώσετε τις δικές σας πληροφορίες. Σύντομα η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και σε περισσότερες κατηγορίες καταστημάτων.

Τι είναι το bespot

Το bespot είναι ένας μια εφαρμογή επιβράβευσης, με την οποία οι καταναλωτές μπορούν να ανακαλύπτουν και να κερδίζουν δώρα σε διάφορα σημεία μέσα στην πόλη, όπως σουπερμάρκετ, καφέ, πάρκα και καταστήματα. Αυτή τη στιγμή στην εφαρμογή περιλαμβάνονται 4.500 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις