Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Acronis προσφέρει στους παρόχους υπηρεσιών μια ασπίδα προστασίας για τους πελάτες τους

Η Acronis, ο παγκόσμιος ηγέτης στην προστασία στον κυβερνοχώρο, ανακοίνωσε πρόσφατα την διαθεσιμότητα του Acronis Cyber Protect, μιας νέας λύσης προστασίας στον κυβερνοχώρο που ενσωματώνει αντίγραφα ασφαλείας, αποκατάσταση έκτακτης ανάγκης, προστασία για κακόβουλο λογισμικό επόμενης γενιάς, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και εργαλεία διαχείρισης “τελικών σημείων” σε μια υπηρεσία.

Το Acronis Cyber Protect επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών (MSPs) να θέσουν την ασφάλεια ως κεντρικό σημείο του χαρτοφυλακίου τους – διασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή τους μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών για δεδομένα, εφαρμογές, καθώς και ασφάλεια και προστασία συστημάτων.

Οι κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τους MSPs είναι η πολυπλοκότητα, η ανεπαρκής ασφάλεια και η χαμηλή παραγωγικότητα. Η έλλειψη της ενοποίησης μεταξύ των λύσεων προμηθευτών που χρησιμοποιούν για να χτίσουν τις υπηρεσίες τους μειώνει την ασφάλεια, περιπλέκει την εκπαίδευση των εργαζομένων, την παραγωγικότητα και την ευχρηστία, και αυξάνει παράλληλα το κόστος υποστήριξης και αδειοδότησης με πολλούς προμηθευτές. Το Acronis Cyber Protect αλλάζει το παιχνίδι δίνοντας στους MSPs την μοναδική λύση για την παροχή αντιγράφων ασφαλείας, αντι-κακόβουλου λογισμικού, ασφάλειας και δυνατοτήτων διαχείρισης τελικών σημείων, όπως εκτιμήσεις ευπάθειας, φιλτράρισμα διευθύνσεων URL, καθώς και διαχείριση των επιδιορθώσεων.

Αυτές οι ενσωματωμένες δυνατότητες δημιουργούν τις καινούργιες ευκαιρίες για τους MSPs να προσφέρουν την βελτιωμένη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Οι MSPs με το Acronis Cyber Protect μπορούν να αποφεύγουν προληπτικά τις κυβερνοεπιθέσεις, να ελαχιστοποιούν τον χρόνο διακοπής λειτουργίας, να εξασφαλίζουν γρήγορες και εύκολες ανακτήσεις και να αυτοματοποιούν την διαμόρφωση της προστασίας των πελατών για να αντιμετωπίζουν τις τελευταίες απειλές στον κυβερνοχώρο. Τα βελτιωμένα περιθώρια, η καλύτερη κερδοφορία, η ευκολότερη συμμόρφωση με SLA, η μεγαλύτερη απόδοση και η μειωμένη ταχύτητα είναι το αποτέλεσμα – όλα με χαμηλότερο κόστος.

Το AV-Test.org, το σεβαστό γερμανικό ινστιτούτο ασφαλείας, το οποίο είναι γνωστό, ότι βάζει λύσεις ασφαλείας κακόβουλου λογισμικού μέσω αυστηρών δοκιμών, έτρεξε την έκδοση πριν από την κυκλοφορία του Acronis Cyber Protect τον Μάρτιο του 2020 σε έναν υπολογιστή με Windows 10 Professional.

Το AV-Test δοκίμασε την κατάσταση και τα δυναμικά ποσοστά ανίχνευσης του Acronis Cyber Protect, σαρώνοντας ένα σύνολο 6.932 κακόβουλων εκτελέσιμων (PE) αρχείων Windows. Η εταιρεία Acronis σημείωσε τέλεια με επαληθευμένο ποσοστό ανίχνευσης 100%. Η εταιρεία Acronis έδωσε επίσης ένα τέλειο αποτέλεσμα στην δοκιμή ψευδώς θετικών του εργαστηρίου, προκαλώντας μηδέν ψευδώς θετικά.

Σύμφωνα με την Acronis, αναγνωρίζεται και από την ίδια ότι είναι αδύνατο να επιτευχθεί 100% ασφάλεια κάθε στιγμή ακόμη και με αυτά τα αποτελέσματα των δοκιμών και την προστασία με την βελτιωμένη τεχνολογία AI. Εάν μια απειλή ξεπεράσει τα μέτρα ασφαλείας, το Acronis Cyber Protect παρέχει την καλύτερη επιχειρησιακή συνέχεια για να διασφαλίσει, ότι οι MSPs είναι σε θέση να επαναφέρουν τα επηρεαζόμενα δεδομένα, τις εφαρμογές και τα συστήματα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Βοηθώντας τους MSPs να εξασφαλίσουν την απομακρυσμένη εργασία εν μέσω COVID-19

Η εταιρεία Acronis ανέπτυξε γρήγορα ένα ολιστικό σύνολο χαρακτηριστικών για το Acronis Cyber Protect για να βοηθήσει τους MSPs και τους πελάτες τους να αντιμετωπίσουν ομαλά και με την ασφάλεια τις προκλήσεις των σημερινών απομακρυσμένων εργασιακών περιβαλλόντων, όπως:

• Για βοήθεια με τα οικονομικά: Η δυνατότητα παύσης της χρέωσης για τους πελάτες που δεν πληρώνουν, διατηρώντας ταυτόχρονα τα αντίγραφα ασφαλείας τους. Κυκλοφόρησε το Acronis #CyberFit Financing και τις προσφορές έως τις 31 Ιουλίου 2020. Χωρίς επιπλέον χρεώσεις για το Acronis Cyber Protect και καμία χρέωση για το Acronis Cyber Backup για τους καινούργιους πελάτες
• Για βοήθεια στην προστασία των εργαζομένων: Ο φωνητικός έλεγχος χωρίς επαφή για τις απομακρυσμένες συνδέσεις με μηχανήματα γραφείου για τελικούς χρήστες. Οι ειδοποιήσεις ασφαλείας από Acronis Cyber Protection Operations Centers σχετικά με COVID-19
 Για συσκευές και χρήστες απομακρυσμένης εργασίας: Τα προεπιλεγμένα πρότυπα με ασφαλή σχέδια προστασίας για συσκευές απομακρυσμένης εργασίας. Η εγγενής δυνατότητα VPN. Ο ασφαλής συγχρονισμός και η κοινή χρήση αρχείων. Η απομακρυσμένη διαγραφή δεδομένων

Η βιομηχανία χρειάζεται την ενιαία, σύγχρονη προστασία στον κυβερνοχώρο

«Οι παραδοσιακές λύσεις αντιγράφων ασφαλείας είναι νεκρές, γιατί δεν είναι αρκετά ασφαλείς και οι παραδοσιακές εφαρμογές προστασίας από ιούς δεν προστατεύουν τα δεδομένα από τις σύγχρονες κυβερνοαπειλές. Οι λύσεις παλαιού τύπου δεν είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίζουν τους κινδύνους, τους οποίους αντιμετωπίζουν οι σημερινές επιχειρήσεις», δήλωσε ο Serguei «SB» Beloussov, ο ιδρυτής και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Acronis. «Οι πάροχοι υπηρεσιών πρέπει να προσφέρουν στους πελάτες τους την ολοκληρωμένη προστασία στον κυβερνοχώρο, η οποία καλύπτει και τους Πέντε πυλώνες Cyber Protection – την ακεραιότητα, προσβασιμότητα, τo απορρητο, αυθεντικότητα και την ασφάλεια όλων των δεδομένων.

Ο Christophe Bertrand, ο Ανώτερος Αναλυτής στην Ομάδα Στρατηγικής Επιχειρήσεων, εξηγεί:
«Η βιομηχανία MSP έχει απεγνωσμένα ανάγκη ψηφιακού μετασχηματισμού στην νεότερη γενιά υπηρεσίες προστασίας στον κυβερνοχώρο, αντικαθιστώντας παρωχημένες λύσεις παλαιού τύπου με τις σύγχρονες ολοκληρωμένες προσφορές, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης ερευνητικής μελέτης πολλαπλών πελατών ESG για το τοπίο MSP το 2020. Οι πελάτες θα προετοιμαστούν για την επιτυχία το 2020 και μετά, παρέχοντας χαμηλότερο κόστος στους MSPs με τις καινούργιες ευκαιρίες για επαναλαμβανόμενα έσοδα, σε συνδυασμό με τις τελευταίες λύσεις στον κυβερνοχώρο που έχουν βελτιωθεί στο AI.»

«Η μοναδική ενσωμάτωση της προστασίας δεδομένων με την τεχνολογία AI και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο στο Acronis Cyber Protect επιτρέπει στο Ingram Micro Cloud να ικανοποιεί τις ανάγκες προστασίας στον κυβερνοχώρο των παρόχων υπηρεσιών, των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και του φόρτου εργασίας της επιχείρησης», ο Tim Fitzgerald, ο Αντιπρόεδρος, Cloud Channel Sales, Ingram Micro, δήλωσε.

«Η εταιρεία Acronis είναι μεταξύ των εταιρειών στην πρώτη γραμμή για ολοκληρωμένη προστασία δεδομένων και προστασία στον κυβερνοχώρο», ο Phil Goodwin, ο Διευθυντής Ερευνών, Infrastructure Systems, Platforms and Technologies Group, IDC, δήλωσε. «Πιστεύουμε, ότι το Acronis Cyber Protect είναι από τις πιο ολοκληρωμένες προσπάθειες για την παροχή προστασίας δεδομένων και ασφάλειας στον κυβερνοχώρο μέχρι σήμερα».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την κυκλοφορία του Acronis Cyber Protect», ο Nick Keene, ο Μηχανικός Πωλήσεων, Synapsys, δήλωσε «Είναι ένα υπέροχο προϊόν και η ύπαρξη ενός ενοποιημένου προϊόντος με έναν μόνο πράκτορα και διεπαφή θα κάνει την μεγάλη διαφορά στην αγορά μας. Θα πρέπει να είναι στιγμή αλλαγής.»

Επισκεφθείτε την διεύθυνση https://www.acronis.com/en-us/business/cyber-protect/ για να εγγραφείτε online ή να ζητήσετε την πλήρως λειτουργική δοκιμή.
Για την υποστήριξη επιχειρήσεων κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID-19, το Acronis Cyber Protect διατίθεται με το ίδιο κόστος του Acronis Cyber Backup Cloud για όλους τους παρόχους υπηρεσιών έως τις 31 Ιουλίου 2020.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις