Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι ιδρυτές της Travelmyth “ζωντανά” στο σημερινό emea.live

Ο Στέφανος Βασδέκης και ο Γιάννης Νούσης, ιδρυτές της Startup Travelmyth, που βοηθά τους ταξιδιώτες να βρουν τα ιδανικά ξενοδοχεία για τις προτιμήσεις τους, θα “πρωταγωνιστήσουν” στο σημερινό emea.live.

Έμπειροι στον χώρο του τουρισμού, οι δύο επιχειρηματίες θα μιλήσουν για τον κλάδο, τις επιπτώσεις που έχει δεχθεί από την πανδημία και θα κάνουν τις προβλέψεις τους τόσο για τη φετινή σεζόν, όσο και γενικότερα για το μέλλον του. Παράλληλα, θα αναφερθούν στη νεοφυή επιχειρηματικότητα, την εμπειρία τους από την Startup σκηνή της Ελλάδας και τις προοπτικές ανάπτυξής της.

emea.live

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή εκπομπή σχολιασμού της επικαιρότητας.

Μέσα σε περίπου 60 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων.

Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, ενώ μαζί του βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις