Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

wyhnez: Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα κρασιού στην ελληνική αγορά

Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα κρασιού, με το όνομα wyhnez, “προσγειώθηκε” πριν από λίγο καιρό στην ελληνική αγορά, με στόχο να προμηθεύει με μια επιλεγμένη συλλογή κρασιού, αφρώδη οίνου και ποτών ολόκληρη την Ελλάδα.

“Η ιδέα να ξεκινήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα κρασιού ήταν κάπως αυθόρμητη. Ήρθε ένα βράδυ παρέα με καλό κρασί, μουσική και ευχάριστη συζήτηση, όπως ακριβώς μας αρέσει. Μέτα όλα έγιναν πολύ γρήγορα, με τον Covid-19 και όλες τις εξελίξεις γύρω από αυτό, τα σύνορα έκλεισαν. Η Ελλάδα τέθηκε υπό περιορισμό, οι άνθρωποι έπρεπε να παραμείνουν σπίτι, ανησυχούσαν να πάνε ακόμα και για ψώνια, αισθανθήκαμε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να θέσουμε σε δράση την ιδέα μας. Φυσικά και με τον Covid-19 παρουσιάστηκαν δυσκολίες σε πολλούς ανθρώπους και επιχειρήσεις. Όμως εμείς αποφασίσαμε να το δούμε ως μία ευκαιρία και να αποδεχτούμε αυτή την πρόκληση“ εξηγεί ο  Παναγιώτης Χατζηνικήτας, ιδρυτής της wyhnez και συμπληρώνει:

“Στόχος μας είναι να κάνουμε το κρασί προσιτό προς τον κόσμο ο οποίος μπορεί να είναι λιγάκι επιφυλακτικός απέναντι του εξαιτίας μιας ελαφριάς μορφής σνομπισμού που το ακολουθεί. Πιστεύουμε ότι το να αγοράζεις, να πουλάς και να πίνεις κρασί θα πρέπει πρωτίστως να είναι διασκεδαστικό.“  Στο πλαίσιο αυτό, εξηγεί ο κ. Χατζηνικήτας, η ομάδα της wyhnez “αποτελείται από έμπειρους σομελιέ που είναι αρκετά προσγειωμένοι χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην αλαζονική συμπεριφορά που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε ορισμένα μέρη”.

Προς το παρόν, η wyhnez διαθέτει μια μια συλλογή με τα αγαπημένα κρασιά της ομάδας, ωστόσο αναπτύσσεται καθημερινά επεκτείνοντας την ποικιλία του. Βρείτε το, εδώ.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις