Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Vodafone συνεργάζεται με την Doctoranytime και παρέχει υπηρεσίες τηλεϊατρικής

Δυνατότητα chat με γιατρούς του Doctoranytime αλλά και εξ αποστάσεως ιατρικής εξέτασης, θα έχουν πλέον οι πελάτες της Vodafone, μέσα από το My Vodafone App.

Από εδώ και στο εξής, κάθε πελάτης θα μπορεί να συνομιλεί δωρεάν μέσω chat για όλα τα θέματα υγείας που τον απασχολούν καθώς και να προγραμματίζει εξέταση με ιατρό της ειδικότητας που τον ενδιαφέρει, μέσω βιντεοκλήσης.

Εφόσον επιλέξει και τελικά κλείσει κάποιο ραντεβού, θα λαμβάνει επιβεβαιωτικό μήνυμα και σχετικό email αλλά και υπενθύμιση μέσω SMS, 10 λεπτά πριν την βίντεοκλήση, στο οποίο θα περιλαμβάνεται το link του Doctoranytime που θα πρέπει να χρησιμοποιήσει.

Η πληρωμή θα γίνεται μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας μετά τη βιντεοκλήση σε συνεννόηση με το γιατρό, και σύμφωνα με τις υπηρεσίες που θα παρασχεθούν. Όπως αναφέρεται πάντως σε σχετική ανακοίνωση, η Vodafone έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Vodafone Thank You.

Όσο για την υπηρεσία chat με ιατρούς του Doctoranytime, αυτή θα είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή (12:00-14:00 και 17:30-19:30) και θα παρέχεται δωρεάν.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις