Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Επιχειρηματικότητα, έρευνα και Virtual Reality στο σημερινό #DisruptCyprusLive

Καλεσμένος ο καθηγητής γνωστικής ψυχολογίας και ιδρυτής της Silversky3D, Μάριος Αβρααμίδης.

Σήμερα, Τετάρτη (17/6) στις 6 μ.μ. το DisruptCyprus.com φιλοξενεί στο #DisruptCyprusLive τον καθηγητή γνωστικής ψυχολογίας και ιδρυτή της Silversky3D, Μάριο Αβρααμίδη.

Μαζί του, θα πραγματοποιηθεί μια ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση για επιχειρηματικότητα, την έρευνα, αλλά και το πώς συνδέεται η ψυχολογία με την εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα (Virtual Reality). Στο πλαίσιο της κουβέντας αυτής, θα συζητηθεί επίσης το μέλλον της εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας στην Κύπρο και παγκόσμια.

Ο Μάριος Αβρααμίδης είναι Καθηγητής Γνωστικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου όπου διευθύνει το Εργαστήριο Πειραματικής Ψυχολογίας. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του κέντρου αριστείας RISE Up, το οποίο υπηρετεί από τη θέση του Pillar Leader of Human Factors & Design. Στο RISE Up διευθύνει παράλληλα την ερευνητική ομάδα Cognitive and Clinical Applications MRG.

Από το 2014 και μετά, έχει ιδρύσει με συνεργάτες του 3 εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη λογισμικού και καινοτόμων λύσεων Εικονικής και Επαυξημένης Πραγματικότητας για διαφορετικούς τομείς: την Silversky3D Virtual Reality Technologies Ltd, την MentisVR Ltd και την ImmerSEAv Ltd.

Η συζήτηση θα γίνει στα Ελληνικά. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην συζήτηση μπορούν να κάνουν εγγραφή μέσω Zoom στο https://bit.ly/DisruptCyprusLive17062020.  Η διαδικτυακή συζήτηση θα μεταδίδεται παράλληλα στη σελίδα του DisruptCyprus.com στο Facebook.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις