Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

{Re}Think Digital: Ο Γιώργος Μελισσαρόπουλος “συναντά” τον Guy Beigel στο πρώτο “Make Impact Session”

Το session θα έχει τίτλο "Make impact 101 – Theory of change, logic model, impact measurements"

Αύριο, Τετάρτη 1η Ιουλίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο live session του “μετασχηματισμένου” {Re}Think Digital, το οποίο πρόσφατα παρουσίασε  μια νέα σειρά από θεματικές ενότητες και meetups.

Το πρώτο session είναι μέρος μιας ευρύτερης θεματικής ενότητας, η οποία σχεδιάστηκε με τον Mindset Consultant της Knowbox.Fund Γιώργο Μελισσαρόπουλο και εστιάζει στην δημιουργία αντίκτυπου με θετικό πρόσημο κοινωνικό ή και περιβαλλοντικό (Make Impact Sessions).

Η “συνάντηση” θα έχει τίτλο “Make impact 101 – Theory of change, logic model, impact measurements” και καλεσμένο τον τον Guy Beigel, VP consulting στη Social Finance Israel και CEO στην Midot.

Theory of change, logic model, impact measurements

Η θεωρία της αλλαγής (Theory of change) είναι ένα θεμέλιο για την οικοδόμηση παρακολούθησης και αξιολόγησης ή στρατηγικής μέτρησης του κοινωνικού ή περιβαλλοντικού αντίκτυπου . Η θεωρία της αλλαγής στην παρακολούθηση και την αξιολόγηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οργανισμούς κοινωνικού σκοπού για τη δημιουργία στρατηγικών παρακολούθησης και αξιολόγησης.

Ένα λογικό μοντέλο (Logic model) είναι μια γραφική απεικόνιση (οδικός χάρτης) που παρουσιάζει τις κοινές σχέσεις μεταξύ των πόρων, των δραστηριοτήτων, των αποτελεσμάτων, των αποτελεσμάτων και του αντίκτυπου για τον οργανισμό σας.

Στο πλαίσιο του session θα παρουσιαστούν βέλτιστες πρακτικές παρακολούθησης και αξιολόγησης και μέτρησης κοινωνικών επιπτώσεων (impact measurements)

Η ενότητα θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και είναι απαραίτητη η εγγραφή εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις