Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Pipedrive: Η Εσθονία απέκτησε έναν ακόμα μονόκερο!

Η Pipedrive, μια πλατφόρμα CRM για ομάδες πωλήσεων και marketing, εξασφάλισε επένδυση από την αμερικανική Vista Equity Partners και έγινε ο τελευταίος μονόκερος της Εσθονίας, ανεβάζοντας την αξία της στο 1,5 δισ. δολάρια.

Το CRM της εταιρείας χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και αυτοματισμούς προκειμένου να βοηθά τις ομάδες πωλήσεων να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις επαφές τους και τις συμφωνίες τους, φέρνοντας περισσότερα έσοδα στην επιχείρηση. Σύμφωνα με την Pipedrive, πάνω από 95.000 ομάδες πωλήσεων έχουν χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της μέχρι σήμερα, ενώ για τρίτη συνεχή χρονιά συμπεριλήφθηκε στη λίστα Cloud 100 του Forbes.

Στα επόμενα βήματά της, η εταιρεία θέλει να επεκτείνει τη σουίτα προϊόντων της για να καλύψει κάθε ανάγκη των ομάδων που έρχονται σε επαφή με τον πελάτη. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία σχεδιάζει να αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σετ προϊόντων, που θα μπορεί μεταξύ άλλων να εξυπηρετεί τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τις σχέσεις εταιρείας – πελάτη (customer success), σύμφωνα με τον CEO Raj Sabhlok.

Σημειώνεται ότι τον Μάρτιο η εταιρεία εξαγόρασε την startup Mailgen από τη Λετονία και σήκωσε την τελευταία της χρηματοδότηση, ύψους 50 εκατ. δολαρίων το 2018.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις