Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το ThesSummerSchool επανέρχεται και τη νέα χρονιά

Το e-ThesSummerSchool, η “εξ αποστάσεως παραλλαγή” του πετυχημένου θερινού σχολείου επιχειρηματικότητας ThesSummerSchool που διοργανώνεται τα τελευταία έξι χρόνια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, επιστρέφει με νέους κύκλους διαλέξεων του προγράμματος, που θα διοργανωθούν ως εξής:

  • 3ο e-ThesSummerSchool: από τη Δευτέρα 28 έως την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 – 12 ώρες συνολικά, διαδικτυακά
  • 4ο e-ThesSummerSchool: από την Τρίτη 4 έως το Σάββατο 8 Μαΐου 2021 – 20 ώρες συνολικά, διαδικτυακά
  • ThesSummerSchool 2021: από την Τρίτη 22 έως την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 – 24 ώρες συνολικά, δια ζώσης (εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες)
    Aφορούν νέους και νέες 14-18 ετών.

Όποιος συμμετέχει στο ThesSummerSchool θα παρακολουθήσει μαθήματα επιχειρηματικότητας και θα ακούσει τις εμπειρίες διακεκριμένων επιχειρηματιών. Θα γνωρίσει και θα δουλέψει επίσης με άλλα άτομα της ηλικίας του μέσα σε ένα υποστηρικτικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα θα μάθει να αναγνωρίζει ευκαιρίες και θα του δοθούν οι βάσεις για την ανάπτυξη των δικών του επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ποικιλία θεματικών διαλέξεων, να αναλύσουν μελέτες περίπτωσης, να πραγματοποιήσουν τεστ προσωπικότητας και να παίξουν εκπαιδευτικά παιχνίδια σχετικά με την επιχειρηματικότητα. Ειδικά τα εξ αποστάσεως προγράμματα θα γίνουν μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά πιστοποιητικό παρακολούθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στο βιογραφικό τους. Επίσης εξασφαλίζουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με όλους τους διδάσκοντες, ακόμα και μετά τη λήξη του προγράμματος, για όποιο θέμα τους απασχολεί (δια βίου mentoring!).

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος, όπου βρίσκεται και η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις