Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η SAP εξαγοράζει την startup αυτοματοποίησης επιχειρηματικών διαδικασιών Signavio

Σε μια κίνηση η αξία της οποίας μπορεί να ανέλθει στα επίπεδα του 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η SAP προχωρά στην εξαγορά της Βερολινέζικης startup αυτοματοποίησης επιχειρηματικών διαδικασιών Signavio. Μέσω της συγκεκριμένης εξαγοράς, η SAP αναμένεται να αποκτήσει ένα cloud-native εργαλείο αυτοματοποίησης business διαδικασιών.

Αυτού του είδους τα εργαλεία επιτρέπουν στην SAP να υιοθετήσει μια σαφώς πιο σύγχρονη λογική προσέγγισης για την αντιμετώπιση του ζητήματος, καθώς αυτοματοποιώντας τις επιχειρηματικές διαδικασίες δια μέσω του cloud, έχει πολλαπλασιάσει την σημασία του στις πανδημικές συνθήκες, χρονικό διάστημα κατά το οποίο ολοένα και περισσότεροι υπάλληλοι εργάζονται από το σπίτι.

Την ίδια στιγμή, υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη της SAP θεωρούν πως η Βερολινέζικη startup αποτελεί καίριας σημασίας κομμάτι που λείπει μέχρι σήμερα από τον τομέα business process intelligence. Μάλιστα, οι ίδιοι εκτιμούν πως ο συνδυασμός των πλεονεκτημάτων και της δυναμικής που εισφέρουν στο «τραπέζι» οι δύο πλευρές, δύναται να δημιουργήσουν μια κορυφαία end-to-end σουϊτα μετασχηματισμού επιχειρηματικών διαδικασιών, μέσω της οποίας οι πελάτες τους θα είναι σε θέση να πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται προκειμένου να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η Signavio, που ιδρύθηκε το 2009, μέχρι σήμερα έχει «σηκώσει» συνολικά περί τα $230 εκατομμύρια, ενώ στους επενδυτές της συγκαταλέγονται -μεταξύ άλλων- οι Apax Digital, Summit Partners κ.ά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις