Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Yodiwo: Το Plano360 στο Microsoft AppSource Marketplace

Η Yodiwo, μια ελληνική Scaleup τεχνολογίας που συνδυάζει λύσεις IoT και τεχνητής νοημοσύνης (AI) που μετασχηματίζουν τη διαχείριση του λιανεμπορίου, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της πλατφόρμας Plano360 στο Microsoft AppSource Marketplace.

Το Microsoft AppSource Marketplace προσφέρει σε κάθε επιχείρηση λύσεις που επιτρέπουν την καινοτομία, την καλύτερη επιχειρηματική λειτουργία και συνεργασία.

Το Plano360 είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης λιανικών πωλήσεων, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία για αποτελεσματικό σχεδιασμό χώρων πώλησης, δημιουργία και έλεγχο σχεδίων, analytics λιανικής, βελτιστοποίηση διαθέσιμων προϊόντων κ.α., επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο πρόσβαση σε δεδομένα και πληροφορίες τα οποία οδηγούν στη καλύτερη λήψη αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο.

Η Microsoft μας ενθάρρυνε και μας υποστήριξε σε μεγάλο βαθμό να εντάξουμε το Plano360 στο AppSource. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να διερευνήσουμε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες με το τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της Microsoft. Μέχρι στιγμής, έχουμε λάβει πολύ θετικά σχόλια από την αγορά και είμαστε σίγουροι ότι η λύση μας μπορεί να φέρει πραγματική αξία σε οποιοδήποτε τμήμα Visual Merchandising, λειτουργίας και των πωλήσεων γενικά οποιασδήποτε αλυσίδας λιανικής», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μανιατόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Yodiwo.

Ο Σταυρινός Κυριακού, Διευθυντής Ανάπτυξης Συνεργατών της Microsoft, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Yodiwo και τη λύση Plano360 Smart Retail στο Microsoft AppSource Marketplace, το οποίο δίνει στους συνεργάτες μας μεγάλη έκθεση σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Το AppSource Marketplace προσφέρει ποιοτικές λύσεις παγκόσμιας κλάσης από παγκόσμιους αξιόπιστους συνεργάτες στους πελάτες μας“.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις