Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To Amazon Pay Later άγγιξε τους 2 εκατ. χρήστες στην Ινδία

Το Amazon Pay Later, η δημοφιλής υπηρεσία Buy Now Pay Later – πιστωτικής κάρτας σαν υπηρεσία, έφτασε τα 2 εκατομμύρια χρήστες στην Ινδία με πάνω από 10 εκατομμύρια συναλλαγές να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα.

Η υπηρεσία πίστωσης ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020 ειδικά για τους πελάτες της Amazon India και επιτρέπει στους αγοραστές να πληρώνουν σε μηνιαίες δόσεις με στόχο να αντιμετωπίσει αντιπάλους όπως το LazyPay και το Flipkart Pay Later, σύμφωνα με το Gadgets 360.

“Το Amazon Pay Later παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία πληρωμής με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να διαχειρίζονται καλύτερα τις μηνιαίες δαπάνες τους. Δύο εκατομμύρια εγγραφές δείχνουν την εμπιστοσύνη των πελατών για να επιλέξουν το Amazon Pay», δήλωσε ο Vikas Bansal, Διευθυντής του Amazon Pay India.

Η λύση Amazon Pay Later δίνει στους αγοραστές τη δυνατότητα να πληρώσουν αργότερα με πιστωτικό όριο έως 20.000 Rs (περίπου 220 ευρώ) και έως 12 δόσεις και είναι διαθέσιμη για τα περισσότερα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση. Εκτός από τα εμπορεύματα, το Amazon Pay Later επιτρέπει επίσης στους αγοραστές να κάνουν πληρωμές με δόσεις σε λογαριασμούς κοινής ωφέλειας. Η υπηρεσία προσφέρεται μέσω τρίτων όπως για παράδειγμα την Capital Float και την IDFC First Bank.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις