Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πληρωμές μέσω PayPal εισάγει η Vodafone και στην Ελλάδα

Η Vodafone ανακοίνωσε ότι, σε συνεργασία με την PayPal, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ολοκληρώνουν τις ηλεκτρονικές τους συναλλαγές με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια.

Επιπλέον, για ακόμα περισσότερη ευκολία στις συναλλαγές, η Vodafone λανσάρει πρώτη στην ελληνική αγορά την υπηρεσία One Click με PayPal, για πληρωμή λογαριασμού και ανανέωση καρτοκινητού.

Με την υπηρεσία One Click με PayPal οι online πληρωμές γίνονται ακόμα πιο απλές, αφού δεν απαιτούν από τον χρήστη την επαναλαμβανόμενη πληκτρολόγηση κωδικών για την ολοκλήρωση των συναλλαγών. Μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του Vodafone My account η πληρωμή λογαριασμού και η ανανέωση καρτοκινητού γίνονται απλά με ένα κλικ. Ακόμα, με την υπηρεσία One Click με PayPal οι συνδρομητές μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους μέσω του SMS ή του email που λαμβάνουν κατά την έκδοσή τους.

Vodafone_PayPal

H υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal επιτρέπει την εξόφληση λογαριασμών της Vodafone, την ανανέωση καρτοκινητού Vodafone και CU, αλλά και την πραγματοποίηση αγορών μέσα από το Vodafone eShop, απλά μέσω του λογαριασμού PayPal που έχει δημιουργήσει ο χρήστης.

Ganna Yevtushenko_PayPal_
Η Ganna Yevtushenko, Επικεφαλής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της PayPal στην Περιφέρεια της Kεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την Vodafone στην Ελλάδα», ανέφερε η Ganna Yevtushenko, Επικεφαλής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της PayPal στην Περιφέρεια της Kεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

«Καθώς είναι βασική μας αρχή να παρέχουμε στους καταναλωτές τις πιο ασφαλείς και εύκολες μεθόδους πληρωμής, απολαμβάνουμε να δουλεύουμε με εταιρείες όπως η Vodafone, οι οποίες στοχεύουν στην παροχή της καλύτερης εξυπηρέτησης και online εμπειρίας στους συνδρομητές τους. Τώρα όλοι οι πελάτες της Vodafone, μπορούν εύκολα και γρήγορα να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, να κάνουν συναλλαγές στο ηλεκτρονικό κατάστημα και να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας τους μέσα σε ελάχιστο χρόνο», ανέφερε ακόμη η Ganna Yevtushenko.

«Μέσω της συνεργασίας μας με την PayPal, η Vodafone Ελλάδας προσφέρει στους συνδρομητές της ακόμα υψηλότερο επίπεδο εμπειρίας του πελάτη και ασφάλεια στις online υπηρεσίες», ανέφερε, από την δική του πλευρά, ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, Retail Sales Director της Vodafone Ελλάδας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις