Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

BEAT: Νέα General Manager η Άσπα Τοπαλίδου

Oμέχρι πρότινος General Manager της ΒΕΑΤ, Βασίλης Ντάνιας, αποφάσισε να πάρει ένα νέο δρόμο στην επαγγελματική του πορεία, ιδρύοντας τη δική του εταιρεία λογισμικού

Η  Άσπα Τοπαλίδου αναλαμβάνει καθήκοντα General Manager στην ελληνική ΒΕΑΤ, μετά την αποχώρηση του Βασίλη Ντάνια 

Η προηγούμενη θέση της Άσπας Τοπαλίδου ήταν στον ΟΠΑΠ, όπου κατέγραψε 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας σε απαιτητικές θέσεις, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια κατείχε τη θέση της Product Team Director, συμμετέχοντας ενεργά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων στρατηγικών πλάνων για την ελληνική αγορά. 

Πρόκειται για στέλεχος με σημαντική σταδιοδρομία και πολυετή εμπειρία σε ανώτερες διοικητικές θέσεις στον ιδιωτικό τομέα, σε εταιρείες όπως η Mars. 

Η ανάληψη της θέσης της νέας General Manager από την ίδια, φέρνει την εταιρεία ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της αναφορικά με την αύξηση του ποσοστού των γυναικών σε διευθυντικές θέσεις στο 38% έως το τέλος του 2021 και 43% μέχρι το 2023. 

Στην ίδια κατεύθυνση, η μητρική της ΒΕΑΤ, FREE NOW,  έχει υπογράψει τη Χάρτα Διαφορετικότητας δίνοντας την υπόσχεση να ενισχυθούν έμπρακτα οι αξίες της Διαφορετικότητας και της Συμπερίληψης σε όλα τα επίπεδα.  

Αυτή την υπόσχεση προσπαθεί να κάνει πράξη η BEAT από την αρχή της ίδρυσής της, ενώ σκοπεύει να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και να αποτελέσει πρότυπο για κάθε εργασιακό περιβάλλον. 

Επισημαίνεται, τέλος, ότι ο μέχρι πρότινος General Manager της ΒΕΑΤ στην Ελλάδα, Βασίλης Ντάνιας, έπειτα από 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην εταιρεία, αποφάσισε να πάρει ένα νέο δρόμο στην επαγγελματική του πορεία, ιδρύοντας τη δική του εταιρεία λογισμικού. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις