Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα πιο futureproof επαγγέλματα του 2030 από το Deree

Ένα info session αφιερωμένο στις παράλληλες σπουδές και τα επαγγέλματα του μέλλοντος διοργανώνει το Deree – The American College of Greece σε συνεργασία με τους συμβούλους σταδιοδρομίας της Orientum.

Ένα βήμα πιο κοντά στο 2030 και στα επαγγέλματα που αναμένεται να κυριαρχήσουν την προσεχή δεκαετία, φέρνει το Deree – The American College of Greece μέσα από το online info session που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, στις 18:00. 

Η παρουσίαση διοργανώνεται σε συνεργασία με τους συμβούλους σταδιοδρομίας της Orientum και απευθύνεται σε νέους που θέλουν να γνωρίσουν σε βάθος το περιεχόμενο, τις δυνατότητες και τις προοπτικές των μελλοντικών επαγγελμάτων, αλλά και σε φοιτητές του ελληνικού πανεπιστημίου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τις υπάρχουσες σπουδές τους με τη μελέτη ενός ακόμα αντικειμένου στο Deree και να αποκτήσουν προβάδισμα στην αγορά εργασίας.  

Συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών του Deree επιτρέπει στους φοιτητές των δημόσιων πανεπιστημίων να ακολουθήσουν ένα δεύτερο πτυχίο (major) ή υποειδικότητα (minor) από την ευρεία επιλογή σύγχρονων ακαδημαϊκών προγραμμάτων του και να συμπληρώσουν ή να συνδυάσουν τις υπάρχουσες γνώσεις τους.

Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει στους νέους την ευελιξία να ολοκληρώσουν δύο κύκλους σπουδών σε τέσσερα χρόνια, ενώ τους εξασφαλίζει πρόσβαση σε σημαντικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες καθώς και σε υποτροφίες. 

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το info session της 8ης Δεκεμβρίου για τα πιο futureproof επαγγέλματα και τους πιο ισχυρούς συνδυασμούς σπουδών, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις