Η Mastercard λανσάρει εικονική κάρτα για άμεσες πληρωμές B2B

Η Mastercard παρουσίασε μια εικονική κάρτα που χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση και μια αυτοματοποιημένη διαδικασία επεξεργασίας για την άμεση πληρωμή τιμολογίων προμηθευτών. Οι αργές και αναποτελεσματικές διαδικασίες πληρωμών εξακολουθούν να δυσχεραίνουν τις επιχειρήσεις όπως αναγνώρισε η Mastercard, πλήττοντας τις ταμειακές ροές των προμηθευτών, ενώ είναι χρονοβόρες για τους αγοραστές.  

Άλλες μέθοδοι πληρωμής, όπως η ACH, απαιτούν από τους αγοραστές να διασφαλίζουν ευαίσθητες πληροφορίες τραπεζικών λογαριασμών, κάνοντας την κατάσταση όλο και πιο πολύπλοκη. Η απάντηση της εταιρείας σε αυτό το ζήτημα είναι η Mastercard Track Instant Pay, με την οποία υποστηρίζει ότι μπορεί να εγκρίνει με ασφάλεια μια άμεση πληρωμή σε έναν προμηθευτή μόλις αυτός υποβάλει ένα τιμολόγιο.  

Συγκεκριμένα, η μηχανική μάθηση αναλύει τα τιμολόγια και εντοπίζει εκείνα που είναι πιθανό να απορριφθούν, επιτρέποντας στα υπόλοιπα να εξουσιοδοτηθούν για πληρωμή την ίδια ημέρα που παραλαμβάνονται. Χρησιμοποιώντας την άμεση επεξεργασία, οι ψηφιακές πληρωμές αποστέλλονται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό ενός προμηθευτή μέσω μιας εικονικής κάρτας Mastercard, χωρίς να απαιτείται καμία χειροκίνητη παρέμβαση.  

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις